Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mecburi uyuyanlardanım arkadaşlar valla bi geldi bidaha görünmedi diye düşünmesin kimse ama yıl sonu yaklaştı devirlerimiz başladı ve en yoğun günüm cuma oluyo haftanın iş özetini ve istatistiklerini hazırlıyorum geçen gün oğlum telefonda baba sen neden eve gelmiyosun dedi sabah o uyurken çıkıp akşam uyurken geliyorum inanın yoksa her türlü kimsenin şüphesi olmasın yarın uygun bir yer olursa geçte olsa gerekirse bir selam verip tanışamadığım arkadaşlarımlada tanışmak istiyorum kısmetse

arkadaşlar çok önemli bir durum yoksa bu akşam aranızda olamayabilirim,siz kendi aranızda buluşmayı organize edebilirsiniz

Haberleşemediklerimiz için adres;

Alban'o Meyhanesi

Çınar Sitesi, Ümitköy.

Gordion'a yakın. Bulamayanlar Gordion'dan bizi arayabilir.

öncelikle herkese merabalar arkadaşlar kısaca ankara hadi son 1.5 saat uyanın telefonlardan ulaşabilirsiniz bize numaram organizasyonlar kısmından canı sıkınlan ankaralılar konusu baslıgından bulabilirsiniz yada 7.bucuga kadar msj la haberleşebiliriz yer belli bu arada sayın ilker arkadaşımız yazmış bilen bilmeyen herkez davetlidir bilmeyenlere yer tarifi yapılır.... neyse günceliii:ppuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt