Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geleceğini bildiklerimi yazıyorum daha da gelen varsa yazsın lütfen gelmek isteyipte aracı olmayan benzini olmayan çekinen varsa(benim en başlarda oldu üye olduktan 8-9 ay belkide 1 sene sonra gelmeye cesaret etmiştim)yazsın biz hem alırız hem de en sıcak yüzümüzle sizin kaynaşmanızı alışmanızı sağlarız
levent abi
ogün
alican
hakan
ilker
emre
murat(alcolique)
dursun(genius)(özel misafir;))
kadir
ben:)
<====buraya da ilk kim geliyorum yazarsa onu yazacam:)
sanırım dursun ustamın nışanlısı da gelicek mehmetcim ama tam emin deiilim murat ta mesaide birazcık geç gelicekmişş duyrulur:D

geç gelecek olana yemek yok rakı da da duble değil tek verecez meze olarakda sadece yeşillik ne kadar geç gelirse bunlarında miktarında ve çeşidinde azlma olacak murat beypuhahapuhahapuhahapuhaha

geç gelecek olana yemek yok rakı da da duble değil tek verecez meze olarakda sadece yeşillik ne kadar geç gelirse bunlarında miktarında ve çeşidinde azlma olacak murat beypuhahapuhahapuhahapuhaha
way way way millete dayatma uyguluyorr.. Süpersin kankapuhaha

ben çıkıorum harkezi bekliyoruz kim gelmek istiyorsa başımızın üstünde yeri vardır ii eğlenceler şimdiden herkeze:eek:

Ne geç gelmesi en erken ben geldim=). Neyse rakımıda mezemide bol bol yedim, içtim. Herkese teşekkürler benim için güzel bir buluşma gecesi oldu. Haftaya bir aksilik olmaz ise tekrar yanınızdayım.
Bu aarada çok mu erken kalkmışım ben saat daha 8 :D

Ne geç gelmesi en erken ben geldim=). Neyse rakımıda mezemide bol bol yedim, içtim. Herkese teşekkürler benim için güzel bir buluşma gecesi oldu. Haftaya bir aksilik olmaz ise tekrar yanınızdayım.
Bu aarada çok mu erken kalkmışım ben saat daha 8 :D
kardeşim ben saat 8e çeyrek vardı anlamadığım şekilde uyandım halada uyumaya çalışıyorum olmuyor o kadar içtiğimiz içkiye ayıp olmasın diye yazmıyordum senin yazdığını görünce yazayım dedim seni sadece haftaya değil haftaiçi haftasonu ara - ana buluşmalarımızada bekliyoruz:eek:key:
bu arada dün buluşmamıza gelen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederiz gene bir scw ankara buluşma klasiği olarak çok güzel ve keyifli bir akşamdı herkesin ayağına sağlık

katılımda bulunan herkese tşkler gece giremedim malum mesai vardı siz daha içtinizmi mehmet benden sonrapuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt