Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bizimkisi can sıkıntısı yarına çizimlerim vardı ama yapmadım essay yazıcaktım ingilizce yazmadım hayat bana hoşş bu dönem mahfettim kendşmş onun bunalımı bi yandan aşk acısı bi yandan bittim tükendimm ben biri beni durdursun :(
Kardes sen daha fazla icme bence yada ictikten sonra siteye yazmapuhahapuhaha

Cuma günü buluşmanızda bende aranızda olmak isterim. Bugün saat 2 de bir sıkıntı çıkmaz ise Cordoba mı devralıcam. Yarın yanınıza onunla gelebilirim=)

Saat kaçta ben ilk defa katılıcamda izninizle...

Eşkalimi veriyorum ;

Saçlar dökük kafada 13 yarık var ama dikkatli bakmak lazım yoksa anlaşılmaz=) Bide araç var artık gümüş gri Cordoba:D

Birde mekana gitmeden önce biryerde buluşup mu gidiyorsunuz yoksa direk mekanda mı buluşuluyor?

Saat kaçta ben ilk defa katılıcamda izninizle...

Eşkalimi veriyorum ;

Saçlar dökük kafada 13 yarık var ama dikkatli bakmak lazım yoksa anlaşılmaz=) Bide araç var artık gümüş gri Cordoba:D

Birde mekana gitmeden önce biryerde buluşup mu gidiyorsunuz yoksa direk mekanda mı buluşuluyor?
murat yarın buluşup gideriz emre diye bir arkadaşımız var oda bilmiyor ben mehmet emre sen ortak bir noktada buluşuruz 0541 283 31 00 benim numaram burdan bana yarın msj çarı artık ne yapıosan yap ulaş ondan sonra karar veririrz ortak noktayı oke :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt