Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ogün bir kaç tane çekiyordu onlara ne oldu?resim çeken arkadaşlarımız yemek yemekten müsait olup çekemediler hatta saygıdeğer alican arkadaşımız gelipte resim çekmiyorki napıcaz bilemiorum bu işi bilemedim![]()
her zaman beklerizBen hariç bütün sülale ankarada yaşıyor, aile ziyaretine gittiğimde cumaya denk gelirse katılmak isterim sizlerin buluşma fasıllarınıza. İnşallah ayarlayabilrim.
abi olurmu oyle şey bekleriz inşallah gelirsin de muhabbet sohbetimize ortak olursunçok net değil ama belki bu cuma misafiriniz olabilirim aman gel buyur demeyin dostun kahrı ağır olur haberiniz olsunkey:
Ben bu hafta istanbul bulusmalarina katilacam yekta abiyle yer degistirdik istanbul sorumlularini muhabbetleri bir ayri oluyormus hemde ole erkenden kacmak icin ugrasmiyorlarmisabi olurmu oyle şey bekleriz inşallah gelirsin de muhabbet sohbetimize ortak olursun![]()
kim erkenden kacmaya çalıştı saygıdeger kankam buluşma sonrası cila atarken erken kalkmam gerektı nedenını bılıosun ondan sonrada hastalandık pazar gecesıde serum yedık hıc sormuyorsun kankam nasılsın diepuhahaBen bu hafta istanbul bulusmalarina katilacam yekta abiyle yer degistirdik istanbul sorumlularini muhabbetleri bir ayri oluyormus hemde ole erkenden kacmak icin ugrasmiyorlarmis
Sen hadi cilaya geldin orda kactin kabul ettik senin bide ekurin var oda mod ya o ne zaman gitti?gemiyi ilk o terk etmedimi?ayrica bugun yazmis olmasamda ben sana nasil oldun diye yazdim whatsappdan bakmiyonki ayrica bizim icin telefona bakmaya almaya useniosan saygilar bizden kankakim erkenden kacmaya çalıştı saygıdeger kankam buluşma sonrası cila atarken erken kalkmam gerektı nedenını bılıosun ondan sonrada hastalandık pazar gecesıde serum yedık hıc sormuyorsun kankam nasılsın diepuhaha
hangi memlekete geldinn...Kanka ben gelemem ya ben suan senin memlekete geldim hattapuhaha