picassoner
Kayıtlı Üye
seat sevmeyenlere vermedim ehliyeti halil merak etmelaf arasında söyle abi kötü sürenlere seat ın var mı falan diye var derse iyi sürene kadar verme ehliyetleri![]()
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
seat sevmeyenlere vermedim ehliyeti halil merak etmelaf arasında söyle abi kötü sürenlere seat ın var mı falan diye var derse iyi sürene kadar verme ehliyetleri![]()
bakalım burak yeni ge3ldim eve kafam bir milyon ikiyüzellbeşbin yediyüz kırksekiz oldu yorgunluktan. yılan hikayesine döndü bizim lip hayırlısı bakalım.tamam abı ne zamn uygun olursan bu hafta haftaya pazara kadar burdayım![]()
bakalım burak yeni ge3ldim eve kafam bir milyon ikiyüzellbeşbin yediyüz kırksekiz oldu yorgunluktan. yılan hikayesine döndü bizim lip hayırlısı bakalım.
burak bu arada senin araçta yay spacer falan var mı? veya taktırmayı düşünüyor musun?halledrız abı gec olsunda tam olsun
![]()
burak bu arada senin araçta yay spacer falan var mı? veya taktırmayı düşünüyor musun?
tamam bakalım o zaman bu işe eğilelim bi.abı yay spacer takmadım takmayı dusunuyorum ama sımdı degıl ama ben taksaydım eıbech takmayı dusunuyorum ve buyuk ıhtımal 3.5luk takardım hem konfordan odun vermemek hemde aracın altını surtmemek ıcın
bu yazım da @firozat (fırat) olsun. ayak dayama pedal seti istiyorum fırat. aldığım duyumlara göre sen buluyormuşun bunları:zipla
fiyat gönder özelden canım benim plsssAbi daha haberim olsaydı önceki siparişimle birlikte senin içinde getirtirdim. Gerçi 3 takım aldım, paket baya büyük olmuş. Dün montajını yaptım, kalan biri Burak'ın diğeri jettası olan bir arkadaşımın. O acele etmezse senin araca takarız. Gerçi isteyenler oluyor, devamınıda getirteceğim mutlaka..
Uploaded with ImageShack.us
cok guzel olmus hayırlı olsun sonunda kendı aracına takabıldınAbi daha haberim olsaydı önceki siparişimle birlikte senin içinde getirtirdim. Gerçi 3 takım aldım, paket baya büyük olmuş. Dün montajını yaptım, kalan biri Burak'ın diğeri jettası olan bir arkadaşımın. O acele etmezse senin araca takarız. Gerçi isteyenler oluyor, devamınıda getirteceğim mutlaka..