atay78
Kayıtlı Üye
fantastik olur da neden istanbul onu anlamadım? adana dururken![]()
abı ıstanbulun bır sıluetı var ondan demıstım bırde guzel gorunuyor ya
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
fantastik olur da neden istanbul onu anlamadım? adana dururken![]()
o aracın üstündeki çok basit bir şey fotograf yeterli çıkarmak için kalıbı. bu arada bugün lipi taktık benim araca senin lipin yakından çekilmiş bir fotosunu paylaşsana burdan bakayım yanlış yapmadık inşaallah çünkü aralarda boşluk kaldı gibi geldi bana.abı ıstanbulun bır sıluetı var ondan demıstım bırde guzel gorunuyor ya![]()
kardeş ortadaki iki ayagı traşladık ama tam bu şekilde oturmadı gibi geldi bana, bu kaplamanın sağ ve sol bitiş kısımlarında boşluk var tam oturmuyor, sende de böyle mi yoksa tam oturuyor mu?
abı bendede traslandı ve tam oturdu traslandıktan sonra bır resım yuklemen mumkun mukardeş ortadaki iki ayagı traşladık ama tam bu şekilde oturmadı gibi geldi bana, bu kaplamanın sağ ve sol bitiş kısımlarında boşluk var tam oturmuyor, sende de böyle mi yoksa tam oturuyor mu?
resimleri yükledim bak bakalım ayakları az daha traslamamız gerekli herhalde.abı bendede traslandı ve tam oturdu traslandıktan sonra bır resım yuklemen mumkun mu
resimleri yükledim bak bakalım ayakları az daha traslamamız gerekli herhalde.