atay78
Kayıtlı Üye
pazar olursa benide yazin gardasimm fahri adanali tugra kazim![]()
abı senın canın cektıyse sen gel pazar yedırırız sana
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abı senın canın cektıyse sen gel pazar yedırırız sanabı adana mangal partısı yapaydık ıyıydı cok talep oluyor
![]()
ins bi pazar dolusup gelecez bu yaz kurtuluslari yok bu kayseri tayfasinin![]()
ınsallahabı beklerız
kardeş yarın geleyim diyordum direksiyon sınavı vermişler. kursiyerlere ehliyetlerini vereyim zamanım kalırsa gelmeye calışırım. ararım senı zaten.abı ne zamn adanadsın bellımı
laf arasında söyle abi kötü sürenlere seat ın var mı falan diye var derse iyi sürene kadar verme ehliyetlerikardeş yarın geleyim diyordum direksiyon sınavı vermişler. kursiyerlere ehliyetlerini vereyim zamanım kalırsa gelmeye calışırım. ararım senı zaten.
kardeş yarın geleyim diyordum direksiyon sınavı vermişler. kursiyerlere ehliyetlerini vereyim zamanım kalırsa gelmeye calışırım. ararım senı zaten.
kambersiz düğünmü olur hacı![]()