Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
SCW ye hoşgeldiniz. Bir soru da ben sorayım dedim prins marka lpg dönüşümü yapmaya karar verdiğimizde neye dikkat etmeliyiz ? Hatta marka olarak sormak yerine bir kişi aracına LPG dönüşümü yaptırmak istediğinde hangi markaya ve neye dikkat etmeli bir çok marka var hepsinin fiyatları da farklı yani kimisi diyor ki benim aracıma şu markanın kiti daha iyi oluyormuş kimisi diyor o kit sorun çıkarıyor falan filan sizce böyle bir şey varmı?
hoşgeldiniz..
Merhaba usta hoşgeldin.
Bir arkadaşım 140 bg 1.4 tsi oktavia alacak. Lpg kiti olarak ne seçsin? Vialle olur demişler
Sönmez Usta selamlar. Kendi aracımda (1.6 mpi 102) Prins LPG kullanıyorum yaklaşık 40.000 kmdir. son zamanlarda ara ara gaza basarken anlık bir tekleme ve aynı anda lpg ışıklarının anlık sönmesi sorunu var. 1-2 yere götürdüm bakalım dediler güvenemedim pek. durum neden kaynaklanır? Prins de böle sorunlar olmaması lazım, daha önceden farklı kit kullanan araçlarım olmuştu onlarda bu sıkıntıyı yaşamamıştım. @prins sönmez usta
merhaba kadir bey silkeleme ve aynı anda seçici anahtardaki ceryanın kesilmesi ilk olarak akla lpg tesisatında bir temazssızlığa işaret ediyor ,bu ceryan yada şase de olabilir .inanın prinste hiç yaşadığımız bir sorun değil bu durum ama ilk yapılması gereken şey tesisatın titizlikle kontrol edilmesi .aşınan yada yıpranan ve araç gövdesine sürtünen bir yer var mı ...Ana ceryan ve kontak ceryanı sağlıklı ve sağlam mı ,şase bağlantıları sağlam mı ?
anlık ceryan kesintisi kontrolsüz lpg benzin geçişine neden olup silkeleme ve sarsıntıya neden olur .
sorun tamamıyla elektriksel bir sorun tabi çok basit bir temassızlıkta bu sıkıntıya yol açabilir .size güven veren bir servise uğramanızda fayda var .
bu aksamı kontrol ettirin gerekirse başka nedenler üzerine yoğunlaşırız . canınızı sıkmayın çözeriz
selamlar