Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yetkili serviste buyuk bakımları yaptırmak hem garanti açısından hem de risk açısından daha faydalı ama oncelikle servisten parçalar + işçilik dahil fiyat alınız. Dışarıdan işinin ehli guvenilir firmalardan da fiyat alınız. Aradaki fark butcenize gore mantıklı ise yetkili servis derim. Yetlili servislerde bazen kampanyalar oluyor. İşçilik ve parçalarda indirim alabilirseniz bence yetkili servisi tercih etmek gerekir.
Benim aracım ile ilgili yaşadığım bir problem oldu mesela. Ust kapak contasını dısarıda ozel serviste 50 TL ya yaptırdım. Serviste ise 150 TL yı geçiyordu bu işlemin fiyatı. Sonra yolda giderken birde guc kaybı yasadım. Eski sanayide tanıdıgım ozel servise gittim bogaz kelebeğini temizlediler ama sorun sensorlerden kaynaklıymıs. Problem bir gun sonra yine olustu. Mesela bu gibi ciddi bir durumda en iyi seçim yetkili servistir. Hem parça hem işçilik indirimi garantili olarak arabamı yaptırdım. Şimdi 2 yıl içim rahat bu konuda. Motor şeması incelendiginde turbo kesici valfininde sokulmus ve yerine bloww off takılı oldugunu tespit ettiler. Blow off burda olmamalı kesici valfi yerine takmamız lazım dediler. Serviste onu da taktırıp blow off u sokturdum. Blow off bagagımda duruyor su an. Taktırsam mı diye de dusunuyorum ama bi taraftanda boş ver hiç bulaşmak istemiyorum aynı zamanda.
emre özel servislerin neidiü belirsiz dolandırıcılar olarak nitelemen hiç hoş değil kaldıkı yetkili servislerde nelerin döndüğünü aramızdaki arkadaşlarımızdan bazıları çok iyi biliyor
Ben sahsen yetkili servisi tercih ediyorum. Hiç olmassa kafam rahat olur. Yolda bi yerde kalsam ararım gelir alırlar. Aldığım günden beri tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Haftaya 60.000 bakımına gidicem. Ama tek sıkıntım Doğuş'un cupra egzost ucu takmaması Alıp dışarda mı taktırsam??
Ben sahsen yetkili servisi tercih ediyorum. Hiç olmassa kafam rahat olur. Yolda bi yerde kalsam ararım gelir alırlar. Aldığım günden beri tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Haftaya 60.000 bakımına gidicem. Ama tek sıkıntım Doğuş'un cupra egzost ucu takmaması Alıp dışarda mı taktırsam??