Şeker Adam
Kayıtlı Üye
pekı bu daewooo nekadar gıder konus deıssın hahahaha.motorlarına cok saglam dıyolar ama??
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Honda is the largest engine maker in the world. Honda has a number of firsts in many categories, including the first engine to meet the 1970 US Clean Air Act (1975 CVCC)onu önce kendine sor. daha ilk sayfadan honda övme mesajın var.
konu objektif bakış yapabilmek aynen nebi abinin yaptığı gibi ama bazı arkadaşların hiç objektif olduğunu sanmıyorum.
kaç tane ornek gosterebılırz ben sadece tech de 1 kısı tanıyorum.
ben ne diyorum sen ne diyorsun.
ben orada hondayamı laf ettim.
biliyrouz adamlar millete motor üretiyor ama benim gözümde motor yapmak araba yapmakla eş değer değil bu yüzdende benim gözümde adamlar araba yapamıyor sen binlerce sayfa yazsanda bu değişmeyecek bu yüzdende konu başından beri tek kelime yazmadım yazmayada değmez çünkü gereken herşey yazılmış.
Eline sağlık abi. Yalnız senden bir Seat, Skoda, ve Ford yorumuda bekliyorum
objektif yorumların için teşekkürler nebi abi.