Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

otomobil markalarına objektif bakış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne olması lazım yorumu ben yazdıgıma gore bence alp.baskalarının ne genıslıgı sıgıp sıgmaması benı baglamaz.ondan da bence yazdım.olaymı cıkarıtıyım????fuzulı seyler yazarak????

esprı olayını sonradan ekledın.haha yakaladım.

5 saniye sonra ekledim. :D:D

Filtre ve yazılım 1 sn den fazla fark yaratıyor yani. İlginç
Velkam tu caponiiz teknoloji.
Adamlar boşuna cam suyu değiştirsem beygir alırım demiyo.

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

cupra 4 kapılı Aile arabası + spor araba) type-R ise 2 kapılı spor araba aralarındaki kg farkı var.Peki bişey sorucam eski type-r cılar niye artık cupraya biniyo ayberk ?
Böyle bi genelleme kimler için geçerli?

konu gene aynı seye donuyor o 60 lıralık cupralarada yuklendıgın zaman honda vtec acana cupralar yolu coktan almıs oluyor.... kalıte hakkında konusmak bıle ıstemıyorum...
şimdi dicem son kasa fn2 stock gıtmıyor boy boy tokatladım cevap hemen yok eskı kasası daha ıyı gıdıyor cevabıda gelebılır ama cupralar cop oldugu ıcin gitmıyolar..:) yuklendıgın zaman da toplasan 5 hp alıyor...

bu arada su anda 14 yıldır kullandıgımız 340000 km de mersoyuda kullanyorum tık yok ... bakımları kacırma araca ıyı bak cok ıyı gıder...

hako belkı okulda gormussundur zafanın bındıgı bı vosvos var 1.000.000 km de
Type-R, CAI ile 17hp alıyo Şemun. İstanbul'da beyaz bi Type-R var dyno sonucu var elinde.
Kimse Mercedes'i eleştirmiyo zaten. Aynı şekilde babamın Mercedes'i de 310.000km'de.

Velkam tu caponiiz teknoloji.
Adamlar boşuna cam suyu değiştirsem beygir alırım demiyo.

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Böyle bi genelleme kimler için geçerli?

Türkiyedeki type-r sahiplerinin sonradan cupra almasındaki sebep nedir diyorum ben sana ?

kaç tane ornek gosterebılırz ben sadece tech de 1 kısı tanıyorum.
Türkiye'de yüklü bi Cupra R vardı İstanbulda, motoru yandı işte onun da. İnsanların neden bu arabayı doldurmak için uğraşmadığını da düşünmek lazım. Ki konu Mercedes, Honda'dan; Cupra, Type-R'a nerden geldi anlamadım :D

Türkiye'de yüklü bi Cupra R vardı İstanbulda, motoru yandı işte onun da. İnsanların neden bu arabayı doldurmak için uğraşmadığını da düşünmek lazım. Ki konu Mercedes, Honda'dan; Cupra, Type-R'a nerden geldi anlamadım :D

onu önce kendine sor. daha ilk sayfadan honda övme mesajın var.

konu objektif bakış yapabilmek aynen nebi abinin yaptığı gibi ama bazı arkadaşların hiç objektif olduğunu sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt