Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
taha halen karar veremedınmı ?? evo cok keyıflı bı olay ama ben su an gene sıfır alacak olsam evolara o kadar para vermem ateşli bı alman alıp yazılım fıltreyle gezerım... bu benım tercıgım ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rnt-egzost-19-jant-takas-olur-37548839/detay/
işin cık zor limit arttıkca secenekte cok artıyor
Hakan aldınmı benim M3ü sen ondan haber ver
abi düzgün bişey yok pıyasada,şimdi eşimizin dostumuzun garajlarına bakıyoruz,temiz bişey bulunca hemen alıcam zaten..hee bulamassa 911 turbo için hafıf bı kasıcam
kanka temmuz sonuna kadar arıcam ıste bılıyosun beni..cok ararım ama en ıyısını alırım..inşallah buseferde yine iyi bişey bulup çıkarıcam piyasaya..porsche alırsam aklımda cok haın planlar var ölürüm diye korkmaktayımyakısır dun gece o kadar dedım sana
kanka temmuz sonuna kadar arıcam ıste bılıyosun beni..cok ararım ama en ıyısını alırım..inşallah buseferde yine iyi bişey bulup çıkarıcam piyasaya..porsche alırsam aklımda cok haın planlar var ölürüm diye korkmaktayım