Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vergi nekadar usta bunlarabiri alsın su aracı yoksa ben alacagım....
bence hıc golf R ye felan gırme
en ıyısı bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2003-model-golf-r32/detay/
Evo 10 gitmeyen bi araba Taha tavsiye etmem yani soyle diyim gt35lisi KUK cupra kadar gidiyo, Haftada 1-2 gün kullanacam diyosan Evo9 al yüklersin yaktığın benzinin hakkini alirsin. Yada benim gibi STI al Boxer sesinden mest olBu arada carsamba erzuruma gelme ihtimalim var musait olursan gorusuruz.
Evo 10 gitmeyen bi araba Taha tavsiye etmem yani soyle diyim gt35lisi KUK cupra kadar gidiyo, Haftada 1-2 gün kullanacam diyosan Evo9 al yüklersin yaktığın benzinin hakkini alirsin. Yada benim gibi STI al Boxer sesinden mest olBu arada carsamba erzuruma gelme ihtimalim var musait olursan gorusuruz.
yapma ya neden ole agır kalyo ahmet ab ? ozaman aradakı fıyat farkına cupra alıp gt30 takarım ucarım
Tahacım evo8 le 9 arasında dağlar var yürüyen,motor,turbo,koltuklar vs ama tabiki kullan bi evo tecrübesi yaşa ama madem bu işe ciddi para ayirdin evo9u tavsiye ederim. Tabi 4 cekerde heran motor kırma ihtimalide var ben motor yapan cok evo10 gordum Geldigimde cag kebabı yermiyiz