Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1.6 tdı cı daha isyan bayrağını çekmiş performan arıyo
ozmn kardeşim al cuprayı yükle gördüm onaylıyorum bizim arkadaşdan hatta o aldı yüklü cuprayı kullanıyo misss :yok be İlker her zaman istemişimdir güçlü bi araba ama her zaman sahip olmak istediğim bi araçdı cupra iş ciddiye binerken yavaş yavaş çevremden farklı farklı tepkiler alıyorum seatın bütün modellerine bindim diye üstüme geliyorlar asıl aklımdaki bu yaz leon tdi fr vardı ama vazgeçtim sonradan benzinliye direk dönüş leonu alırken amca oğlu mercedes c180 k aldı peder sanada alalım dedi ben istemedim sırf bu iş için bu yaza farklı bişe aldırmak için
yok be İlker her zaman istemişimdir güçlü bi araba ama her zaman sahip olmak istediğim bi araçdı cupra iş ciddiye binerken yavaş yavaş çevremden farklı farklı tepkiler alıyorum seatın bütün modellerine bindim diye üstüme geliyorlar asıl aklımdaki bu yaz leon tdi fr vardı ama vazgeçtim sonradan benzinliye direk dönüş leonu alırken amca oğlu mercedes c180 k aldı peder sanada alalım dedi ben istemedim sırf bu iş için bu yaza farklı bişe aldırmak için
ozmn kardeşim al cuprayı yükle gördüm onaylıyorum bizim arkadaşdan hatta o aldı yüklü cuprayı kullanıyo misss :
Kesinlikle iyi ki c180 almamışsın yakışı kadar giden bir araç değil malesef bu konuda Cupra biraz mantıklı duruyor ancak S3 te çok güzel olur bence onu da düşün..... ikinci el temiz bitane bulunursa çok başarılı bir araç....
biri alsın su aracı yoksa ben alacagım....
bence hıc golf R ye felan gırme
en ıyısı bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2003-model-golf-r32/detay/