Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon TSI 125 (Remapped) vs Golf 160 TSI DSG (Stock)

bir kaç sene sonra anca eski arşivlerinizde göreceksiniz bu hareketleri, hız tespit radarları aşılmış bir sonrakine girdiğinizde ortalama hızı hesaplayan durumlar çıkmış meydana ve yakın zamanda D-100'de de girecek. Akşam haberlerde izlediyseniz Ataköy sahildeki sistem resemn para basıyor, devlet bu açığı kaçırmaz her yere koyar.

durum böyle olduktan sonra bence 120hp bile hikaye olacak 100hp yetecek uzun yolda bile. ben 1 yıla c-max tarzı dizel araca geçecem hiç düşünmeden hemde. artık güç değil benim için önemli olan donanım ve makul tüketim.

bir kaç sene sonra anca eski arşivlerinizde göreceksiniz bu hareketleri, hız tespit radarları aşılmış bir sonrakine girdiğinizde ortalama hızı hesaplayan durumlar çıkmış meydana ve yakın zamanda D-100'de de girecek. Akşam haberlerde izlediyseniz Ataköy sahildeki sistem resemn para basıyor, devlet bu açığı kaçırmaz her yere koyar.

durum böyle olduktan sonra bence 120hp bile hikaye olacak 100hp yetecek uzun yolda bile. ben 1 yıla c-max tarzı dizel araca geçecem hiç düşünmeden hemde. artık güç değil benim için önemli olan donanım ve makul tüketim.

Herşeyin bi yolu bulunur Faruk abi sistem daha oturana kadar bakıcaz bi yoluna :)

plakaya b bant cekerız gece yıne cıkar roll umuzu yaparız abı her yol bulunur :)

Yakinda trafik ve belediyeler ortak roll pistleri acacaklar..uzun duzlukler olacak..ve oradan da dunyanin parasini kiracaklar..

Farukcum rollardan sonra kontrol noktasına varmadan durup birer sigara içerler :) hemde tartışmasını yaparlar.Zaman geçer ve herkes mutlu mesut dağılır.:D Ayrıca makul tüketime ben çok önceleri geçtim biliyorsun.Ne zaman yakıt aldığımı unutuyorum.:)Tavsiye ederim.

Farukcum rollardan sonra kontrol noktasına varmadan durup birer sigara içerler :) hemde tartışmasını yaparlar.Zaman geçer ve herkes mutlu mesut dağılır.:D Ayrıca makul tüketime ben çok önceleri geçtim biliyorsun.Ne zaman yakıt aldığımı unutuyorum.:)Tavsiye ederim.
tekin abi bende tam yakıt konusuna değinecektim..(abi bu arada yakıt ekonomisinde iyice çığır açtım 1.3 cdti + ecoflex yazılıma geçtim :eek:key: )

-bence yarışın birincisi en az yakan :eek:

Geri
Üst Alt