CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
kısa oranlı bol vıtes farkı
Bence twincharged farkı Abi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kısa oranlı bol vıtes farkı
O ayrı bır olay yıgıtte aracının 160 hp cıvarı oldugunu soyluyordu.Bence leonun manuelllerın vıtes oranları asırı uzun bu kadar uzuna hıc gerek yok bence 5 ve 6 kısaltılabılır bu cok rahat bır sekılde yapılabılıyorBence twincharged farkı Abi
O ayrı bır olay yıgıtte aracının 160 hp cıvarı oldugunu soyluyordu.Bence leonun manuelllerın vıtes oranları asırı uzun bu kadar uzuna hıc gerek yok bence 5 ve 6 kısaltılabılır bu cok rahat bır sekılde yapılabılıyor
Sonuç olarak forumda 320d'leri geçiyoruz diye bahsedilen 1.4 TSI Leon'larda aynı uzun oranlara sahip Leon'lar değil miydi
Açıkçası, bahsedildiği gibi giden bir araç değilmiş bence.
bmw konusunda cok bılgım yok ama 155 hp dızellerının 155 hp gıbı gıtmedıgını cok ıyı bılıyorum ayberk yanlız 184 hp olanlara bulaşan 1,4 tsı ları perişan eder
Sonuç olarak forumda 320d'leri geçiyoruz diye bahsedilen 1.4 TSI Leon'larda aynı uzun oranlara sahip Leon'lar değil miydi
Açıkçası, bahsedildiği gibi giden bir araç değilmiş bence.
Yooo doğru söylüyorlar ben 120'ye sabitleyen 320d yi geçmiştim =)