ilker_ismail
Kayıtlı Üye
puhahapuhahauhahapuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Adamlar silecek suyu boşaltıp kaput çamurluk arasındaki boşluklara bant çekiyo denemeye gelmeden önce Bunu niye ciddiye almayalım?
erhan hangı vıdeoda gordun 2,5 ?Manuel ve sensor arızasına rağmen 2,5 boy nasıl açıklanır bilemedim şahsen. Ne kadar kilo farkı varki arada?
10 sayfayı okumadım ama Amacın ne olduğunu merak etmedim değil burdaki arabalarda kimin kimi geçeceği çok bariz ortada daha neyin savaşı var ?
Ayrıca tekrar yazıyorum, varsa amacı geçmek olan birisi gelsin geçsin Her türlü deneriz, karda-kışta, pistte-sokakta, havada-karada, gece-gündüz, yaz-kış
Evden umuttepeye, sileceğin altına 100$ koyalım, önce giden parayı alır
10 sayfayı okumadım ama Amacın ne olduğunu merak etmedim değil burdaki arabalarda kimin kimi geçeceği çok bariz ortada daha neyin savaşı var ?
Ayrıca tekrar yazıyorum, varsa amacı geçmek olan birisi gelsin geçsin Her türlü deneriz, karda-kışta, pistte-sokakta, havada-karada, gece-gündüz, yaz-kış