Punisherkp
Kayıtlı Üye
Bigün sende acil bi işin olur da viraja girersen ve aniden biri çıkarsa önüne o zaman beni hatırlarsın Yani virajda keyfi fren yapmıyorum dostum şöförlüğümü de bilemiyorum artık gelde Konyaya gezdireyim seni sen karar verkey:
abicim virajda acil frende kompresore girisicen cekisten kesmiyiceksin arabayi frene basarken vites kucultuceksin direkt direksiyona ani hareketler yaptirmiyicaksin debriyaj fren yapipi ani frenle beklersen sawurtursun araci leonla ilgili bir problem deil kisaca bu senden oturu surucu kaynakli demek istedigim bu viraj icinde suratliyken altinda corvette de olsa ani frende arac savurur bunun sorumlusu bizim araclar degil yercekimi merkez kac kuvveti fln fistan viraj icinde gazlayinca doner arac allah korusun virajda durmus kaza yapmis bir arac bekliyorsa dediklerimi yapicaksin arac yawaslicak sonra tekrar gaza basip yan sertie aticaksiniz isin puf noktasi viraj ici gazlamak bunu yapmak icinde viraja girerken yawas girip hizli cikmak lazim yani viraja hizli girmeyiniz