Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tekrar çok geçmiş olsun...
arkadaşlar unutmayalımki eskiden esp yoktu. esp ye bukadar güvenmek bana doğru gelmiyor bnm aracımda var çok çok iyi bir sistem ama esp ye güvenerek kullanmak daha tehlikeli
İçini rahatlatıyım biraz senin 2008 de avcılar yanyolda birinin sinyal vermeden üstüme kırması sonucu ondan kaçarken diğere tırmanmıştım 70 80 km hızla Ve hiç bir sorun yaşamadan alturdan perte çıktı araç yapılan expertizde 22 bin lira masraf çıktı 4 sayfa dolusu değişmesi gereken parça ile beraber vidasına kadar yazmışlar.
Sendeki hasar bundan daha fazla gerçi ben soldaki iki beyinide parça pinçik etmiştim ama olsun.
sanada çok geçmiş olsun Allah korumuş.
İçini rahatlatıyım biraz senin 2008 de avcılar yanyolda birinin sinyal vermeden üstüme kırması sonucu ondan kaçarken diğere tırmanmıştım 70 80 km hızla Ve hiç bir sorun yaşamadan alturdan perte çıktı araç yapılan expertizde 22 bin lira masraf çıktı 4 sayfa dolusu değişmesi gereken parça ile beraber vidasına kadar yazmışlar.
Sendeki hasar bundan daha fazla gerçi ben soldaki iki beyinide parça pinçik etmiştim ama olsun.
Sağol teşekkür ederim Allah korumuş ikimizide cidden Kasko şirketi yanılmıyorsam axa oyaktı aksigorta da olabilir ama tam hatırlamıyorum.Offf offff offff çok kötü hocam kaza yaşayan biri olarak bu görüntülere bakınca daha iyi anlıyorum seni Allah korumuş Gerçekten çok kötü bir kaza geçirmişsin...
Biraz olsun içim rahatladı hocam hasar miktarı benziyor artı senin çatıda bi sorun gözükmüyor perte ayırmışlar peki hangi şirketti senin sigorta şirketi öğrene bilirmiyim?
Birde bu işi yaşamış biri olarak benim resimlere göz atarsan üç aşağı beş yukarı ne kadar masraf çıkar bir tahmin yaparsan sevinirim...
Sağol teşekkür ederim Allah korumuş ikimizide cidden Kasko şirketi yanılmıyorsam axa oyaktı aksigorta da olabilir ama tam hatırlamıyorum.
Çatıda bir sorun yoktu evet ama ben şanzımanı falan dağıtmıştım Senin resimlere baktım hiçbirini saymasan sırf o kopan sol aksı saysak 5 milyara kadar yolu vardır kaldı ki tavan var airbagler var ki sürücüden çok yolcu airbag i pahalıdır bildiğim kadarıyla komple kokpit değişiyor. Benim listede iki beyin vardı toplam fiyatları 6 milyardı sende de onlar varsa ki leonun daha pahalıdır sen düşün motordaki parçaları saymıyorum bile perte çıkarmak o kadar zor bir olay değil. Dayımın 2001 civic i kafadan benzin istasyonlarındaki çelik demire çarptı ve ön tamponu kırıp öndek şasiyi kastı motoru sıkıştırdı ve iki airbag i açtı görünürde başka bir hasarı yoktu ve tek celsede perte çıkardılar
Bu arada benim gözlemime göre 20 25ten aşşağı masraf olmıcağı yönünde senin aracında bu da pert demek zaten.
Bertuğ tekrar görüştüm mümkün oldugunca abartılacak hasar dosyası....