Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Kaza...

Hasan kavi deyse aracın ben yerinde olsam kesinlikle oradakilere güvenmezdim. Eksper geldiğinde başında dur derim ve sen takip et! Yıllar önce bana attıkları kazığı hiç unutmadım!
Sana iyi görünüp arkandan iş çevirebilirler, dikkat et! Benden tavsiye..

Hasan kavi deyse aracın ben yerinde olsam kesinlikle oradakilere güvenmezdim. Eksper geldiğinde başında dur derim ve sen takip et! Yıllar önce bana attıkları kazığı hiç unutmadım!

Eyvallah hocam zaten şuan kimseye güvenmiyorum ama uyarın için teşekkürler...

Çok Sağol Görkem bende kaviden geldim raporu hazırlayan ramazan beydi... Sen görüştüysen gerekli şeyleri söylediysen zaten yapıck başka bişey yok çok sağol... yarına rapor hazır olur dediler zaten...

inşallah yarına hazırlarlar
böyle konularda servislere güvenmiyorum

geçmiş olsun, cana gelen mala gelsin, allah beterinden korusun inşAllah

Perte cikmasi icin aracin kasko bedelide onemli ben kaza yaptigimda 21.400tl hasar cikmisti tamir edildi airbagler fln acilmisti bende de. Ama aracin kasko bedeli 55.000di. Kendi aracinin kasko bedeline gore bi kiyaslama yapabilirsin. Ayrica senin aracta benimkine gore cok daha fazla hasar var daha yuksek cikabilir tutar eger evde bulabilirsem eklerim resimleri

inşallah yarına hazırlarlar
böyle konularda servislere güvenmiyorum

Bugün başlamışları burçak hanım bugüne yetişmez ama yarın öğlene kadar hazır olur dediler.. sizinde dediğiniz gibi bende hiç güvenmiyorum... artık yarını beklemekten başka çare yok...

Perte cikmasi icin aracin kasko bedelide onemli ben kaza yaptigimda 21.400tl hasar cikmisti tamir edildi airbagler fln acilmisti bende de. Ama aracin kasko bedeli 55.000di. Kendi aracinin kasko bedeline gore bi kiyaslama yapabilirsin. Ayrica senin aracta benimkine gore cok daha fazla hasar var daha yuksek cikabilir tutar eger evde bulabilirsem eklerim resimleri

Kasko bedeli 36.500 görünüyor hocam çıkacak masrafta tahminlerime göre 25- 30 arası... yarın rakam netleşsin işin rengide açığa çıkar...

Bertuğ, servislerin şuana kadar tavan düzeltmesini görmedim :) o direklere hasar geldiğinde onarılamıyor zaten eskisi gibi de olmuyor. Bu arada şimdi aklıma geldi bir çoğumuz leonun yol tutuşunu beğeniriz. Araç çok iyi yol tutuyor ona lafımız yok fakat frene basarken direksiyonu kırınca araçta yalpalanma ve savrulma eğilimi gösteriyor ama frene basmadan kırarsanız hiçbirşey olmuyor :)

Benim başıma gelen olayda 225 tabanlı 18jantlar ve 30mm yay olmasa belki de araç toplanmamıştı ve bunları yazamıyordum. Allah korudu diyorum ve bir daha leonla sert manevra yapmak zorunda kaldığımda frene basmamaya özen göstereceğim. Bence dikkate alınması gereken bir konu. Manevralarda frene basmadıkça araç çıkmıyor yolda. Fizik kurallarını ihlal etmedikçe tabi :)

Tekrar büyük geçmiş olsun. Allah düşmanımı bile böyle bir durumdan korusun

eksper gelince başında dur diye bende bu yüzden söyledim bertuğ...

bu arada ibrahim senin başından ne geçti kavide?

Geri
Üst Alt