Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş.
Fotoğraflara baktım.Perte çıkma olasılığı yüksek.Bir aracın perte çıkması için öncelikle servisten parça listesi alınır.Eksper raporunu yazar.Parça listesi ve işçilik dahil çıkan onarım bedeli eğerki aracın değerinin %50 % 70 arasında ise pert olur.Sigorta şirketi için bir aracı pert etmek çoğu zaman daha karlı bir durumdur.Bu konuda sana sıkıntı yaşatmazlar.Çünkü aracın hurdasını ihaleye sunarak satıyorlar.Sigorta şirketi hurda bedelini ihale de aracı alan kişiden alarak size ödeme yapıyor.Geri kalan bedeli de size öder.Eğer araç perte çıkarsa size yerine araç vermezler.Sadece Onarım süresince ikame araç verilir.Araç sıfır ise ve eğerki poliçede yeni değer klozu varsa sıfır bedeli üzerinden ödeme yapılır.Fakat poliçe üzerinde yazan bedelden fazlasını alamazsın.
ayrıca servis bu perte çıkmaz küçük bir hasar diyebilir çünkü servisler aracın pert olmasını istemezler.Onarıp işçiliğini de ekleyerek sigorta şirketinden parasını almaya bakar.Araç pert olursa servisin işine gelmez.
Bu arada hangi sigorta şirketinden kaskon ve araç bedeli poliçe de ne yazıyor onları da söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
tamam gördüm şimdi
poliçe Eureko sigorta
şimdi dosyanı görüntüledim dosya bugün açılmış eksper atanmış büyük ihtimalle yarın gider.Araç yetkili serviste değil sanırım.Bu tarz hasarlarda aracı yetkili servise çektirmekte fayda var.Normal servislerde parça listesi çıkarılması çok geç oluyor.Eksper yarın gittikten sonra eksperle görüşürüz.Tahmini durumu öğreniriz.Zaten araç pert ise ben yakından takip eder yardımcı olurum.Araç bedeli 36.400 tl yazılmış.yeni değer klozu da var.
Muallak hasar bedeli 10.000 tl açılmış.Ama eksper raporundan sonra değişecektir.
Yarını bekleyip eksperle konuşuruz.
Umarım öyle olur hocam bugün servisteydim hasar tespiti yapılıyor...umarım ayırırlar perte...Araç %100 Pert. Janta bakarmısın kağıt gibi yırtlımış allah korumuş seni, verilmiş sadakan varmış o jantı öle yırttın ve takla atmadın ha büyük şans..
eyvallah sağol hocam...Çok geçmiş olsun...
Aynen öyle hocam ufak bir sıyrıkla atlatmış olmam büyük şans...şansın varmış sana hiç bişi olmamış..
Amin hocam cümlemizi...Buyuk gecmis olsun Allah beterinden korusun
Eyvallah sağol hocam...büyük geçmiş olsun
Allah korumuş resmen.
Aynen öyle hocam rapora bu ayıplarınıda yazmalarını umuyorum inşllah işin uyanıklığına kaçmazlar...Allah beterinden korusun kardeşim.. Verilmiş sadakan varmış.. Bu araç anlattıklarınla ve resimde gözükenlere göre kesin pert.. Hava yastıkları açmış.. Birde kendileri arabayı düşürüp tavana ve direklere hasar vermişler.. Sırf o ayıpları duyulmsın die pert etmeleri gerek bu aracı... Tekrar geçmiş olsun..
Güzek fikir hocam ama fotolar çekilmiş bileGeçmiş olsun. Büyük ihtimal pert ama sen yine de kır ön farları, ön camı, aynaları işin kesin olsun.
Akıttım bile hocam sağolasın...bence hemen bi kan akıt kardeşim....
Çok geçmiş olsun, sende birşey olmaması sevindirici
çok yüksek ihtimalle pert araç
Öncelikle şu düzeltmeyi yapim araç kazadan sonra Hasan Kavi Yetkili servisine çekildi zaten aracıda 5 ay önce ordan almıştım daha 8000 km 'deydi araç... Bugün eksper gelmiş resimlerini falan çekmişler şimdi servis hasar tespit raporunu yazmaya başlamış yarına o hasar tespit tutarı netleşecekmiş ekspere göndermeden önce size söyleriz dediler...
Eksper bilgilerinide size veriyim...Ümit Denizci Deniziler Eksper... Telefon numarasıda 0322 457 56 63
Bu arada ilginiz için gerçekten çok Teşekür ederim sormak istediğiniz başka bişey olursa burdayım...