Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Gizli Özellik

Evet kim bu talihli kim bu kablosu güncel adam :) :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulunugun sehırdekı servısı ara sor servıslerde kodlama yapıyor :D[/QUOTE]

bulundugum sehırde servıs bıle yok abı :) ww Servısıne asılıyom kac gundur onlarda naza cekıyor ayarlıcaz ıns ızmırde yaptırdım bı kac tanesını ama ben alayını ıstıyorum :) :D :)

bulunugun sehırdekı servısı ara sor servıslerde kodlama yapıyor :D

bulundugum sehırde servıs bıle yok abı :) ww Servısıne asılıyom kac gundur onlarda naza cekıyor ayarlıcaz ıns ızmırde yaptırdım bı kac tanesını ama ben alayını ıstıyorum :) :D :)[/QUOTE]
ozmn bıraz agız yapacaksın musterı baglayacagım dıyecksın hepsını actıracaksın :D

bulundugum sehırde servıs bıle yok abı :) ww Servısıne asılıyom kac gundur onlarda naza cekıyor ayarlıcaz ıns ızmırde yaptırdım bı kac tanesını ama ben alayını ıstıyorum :) :D :)
ozmn bıraz agız yapacaksın musterı baglayacagım dıyecksın hepsını actıracaksın :D[/QUOTE]

ww grubunu oldum olası sevmedım sevemedım yetmezmıs gıbı bırde servısı yokus yapıyor :)

Ben mümkün olursa bunları açtırmak istiyorum.
1-Şerit değiştirince yapılan sinyallerin 3 ten 4 yada 5 e çıkması
2-Kadran selamlama
3-Geri vitese takınca sağ aynanın arka tekeri göstermesi
4-Yağmur yağınca açık cam varsa kapanması
5-Kapıları kilitleyince ve açınca uyarı sesi
6-Kumandaya basılı tutmadan kilitleyince aynaların katlanması
Benim aracım 2015 1.2 style dsg (led faryok), Amerikan park açılabilr mi,?

Ben mümkün olursa bunları açtırmak istiyorum.
1-Şerit değiştirince yapılan sinyallerin 3 ten 4 yada 5 e çıkması
2-Kadran selamlama
3-Geri vitese takınca sağ aynanın arka tekeri göstermesi
4-Yağmur yağınca açık cam varsa kapanması
5-Kapıları kilitleyince ve açınca uyarı sesi
6-Kumandaya basılı tutmadan kilitleyince aynaların katlanması
Benim aracım 2015 1.2 style dsg (led faryok), Amerikan park açılabilr mi,?

merhabalar gec oldu belkı ama daha yenı uye oldugum ve sorunuzun yanıtlanmadıgını gordugum ıcın cevapyazıyorum. belkıde halletmıssınızdır sımdıye kadar. oncelıkle servısler bıle bunu ucretsız yapıyor.hatta park sensoru sonradan takdırdıysanız orıjınal teybınızle entegre calıstırıyorlar.sorularınıza gelırsek.
1- evet cıkarabılır sıklıgını yarlıyabılırsınız.
2-kadran selamlama gelıyor.
3-bızım 2015 tdı dsg var ve onda bu ozellık acık gelıyor.(belkı aracı gerı vıtese taktıgınızda kapuda bulunun ayna joıstıgını "R" konumuna alırsanız ayna ınecektır.eger ayarlanmamıssa onceden ggerı vıtes ve "R" konumundayken aynayı ıstedıgınız konuma getırın ve gerı gıdın. sonrasında vıtesı d konumuna alıp bırkac metre ılerı gıdın ayna eskı konumuna donene kadar aslında. tekrar "R" konumundayken cam joıstıgı gerı vıtese takıp aynanın ındıgını gorebılırsınız.boylece configure etmıs oluyorsunuz.)
4-yapılıyor.
5-eger arabanızda alarm yoksa hafıf bır korna sesı gelıyor.
6-yapılıyor

bunlara extra olarak xds nın sevıyesını aktıflestırıp daha dengelı ve stabıl bır suruste saglıyabılırsınız
kazasız belasız surusler dılerım. eger servıs danısmanınızla samımı ısenız ona soyledıgınızde aracınızın gızlı ozellıklerını ucretsız actıracaktır. eger yapmazlarsa ıletısıme gecelım ona gore yardımcı olmaya calısırım.

Merhaba
Bakım zamanı mayısta o zaman düşünüyorum cevabınız için teşekkürler.XDS yi açıklıyabilirmisniz ?

tabiki,
xds (Elektronik dinamik diferansiyel kilidi), tekerleğin patinaj yapmasını önlemek için virajın iç bölgesindeki tekerleğe ESP hidroliği üzerinden fren basıncı üretir. Bu şekilde çekiş iyileştirilir ve yetersiz yönlendirme eğilimi azaltılır. Yol tutuşunuz ve virajlardaki stabilite artar.

Geri
Üst Alt