Le10Aksaray
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sadece kadran selamlamayı açsınlar yeter başka bişey istemiyorum [/QUOTE][doublepost=1454348199,1454348141][/doublepost]
tam bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 2008 ve sonrası oluyor emin değilim ama umarımsizinkilerdede acılıyordur ama düşük ihtimal kardesım
olmuyor malesef [/QUOTE]Sadece kadran selamlamayı açsınlar yeter başka bişey istemiyorum
sağlık olsun napalım[/QUOTE]olmuyor malesef
eyvallah kardeşim saolasın şimdiden çok teşekkürlerbi arastıracagım kardesım inş çözümü vardır ama sanmıyorum...rabbım guc kuvvet versın ozmn kardsım
sağlık olsun napalım
Çok doğru hep bir fazla istiyoruz güncel olayını nerden bulcaz abi yaaracınızın tadınız cıkarın hocam kadran selamlama oldugundada baska sey ıstıyoruz ıstedıkce yenı seyler ıstenıyor o yuzden cokda onemlı degıl sız aracınızn tadını cıkarmaya devam edın hayırlı tezkereler
15,7.1 surumlu kablosu olan bırını bulman sart [/QUOTE]Çok doğru hep bir fazla istiyoruz güncel olayını nerden bulcaz abi ya
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi