Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu servisler de garanti işini iyice abarttı, hocam araçta ne yazılımsal ne de donanımsal bir işlem yok, servisler müşteri korkutuyor, ayağı başkasına alışır bize gelmezler korkusu.. işlemi yapan aracın belli modüllerindeki değerleri değiştiriyor, sinyal sayısı 3 ten 5 e çıkıyor, yada yağmurda cam kapanıyor veya kapıyı kilitlediğin zaman camlar aynalar otamatik kapanıyor. bunlar zaten araçta olan donanımlar, aktif olmayanlar aktif hale getiriliyor, garanti ile ne alakası var kadran selamlamanın...Aracımı bugun teslim aldım altur dan..ısrarla istedim garanti dışı kalacağını söylediler..bir önceki aracımda kadran sisler vardı bir sıkıntı yaşamadım..sadece kadran ara sıra çalışmıyordu..şimdi sıfır alınca kararsız kaldım..
Life vest under your SEAT..
[doublepost=1475320579,1475320483][/doublepost]Beyine yük bineceğini ve yakabilecigini söylüyorlar)
Life vest under your SEAT..[/QUOTE
Beyine yük bineceğini ve yakabilecigini söylüyorlar)
Aracımı bugun teslim aldım altur dan..ısrarla istedim garanti dışı kalacağını söylediler..bir önceki aracımda kadran sisler vardı bir sıkıntı yaşamadım..sadece kadran ara sıra çalışmıyordu..şimdi sıfır alınca kararsız kaldım..