Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

arkası mükemmel oldu aracın...
jantlar ve yükseklik konusunda emin değilim:rolleyes:

arkası mükemmel oldu aracın...
jantlar ve yükseklik konusunda emin değilim:rolleyes:

Teskkurler arka ıcın :) Yukseklık konusunda benm ıcın cok tatmınkar suan jantlar konusundada bence ıbızalara en cok yakısan 5 kollu jantlardır:eek:key:

Hayırlı olsun Yusuf vites topuzunu körüğü ile alman en doğrusu olmuş ;)

xx

Kardeşim cok guzel olmus aracın Baya bi emek harcamışsın dorusu kazasız belasız cezasız kullanmak dilegıyle..:)

emeğine saglık ilk sayfadan 17 sayfaya kadar özenerek ayrı bir heyecanla inceledim hepsini emeğine sağlık tadından yenmez simdi kazasız belasız inş.

27042011083.jpg

Yeni Teybını Taktırdım Bugun Yerinide ortaya aldırdım degısıklık olması ıcın. Pioneer DEH-2300 UP Modeli Sesi Dahada iyi oldu şimdi benım ıcın :)

hayırlı olsun tuşlara elin vites topuzundayken daha rahat erişebilirsin ortadayken ama üstte daha güzel duruyor bence

Geri
Üst Alt