Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

yusufum maşallah tampon güzel olmuş beyaz araçta ayrı bir güzel duruyor :) yalnız jantlar konusunda aynı şeyi söyleyemicem eski jantlarınla daha bi agresifti aracın.. bide acele tarafından basman gerekiyor aracı haberin olsun

teskkur ederım :) jantlar konsnda eskılerı benım ıcın bıraz cakma duruyordu sonca bska bır model aracın jantı yan yana geldıgım zman pişti oluyordum sureklı:) bunları canlı gorsenız fıkrınız degısr emınm:)

gule gule kullan yusuff. cupra arka tampon sart bizim araclara. bu arada egzoz nerdee?? egzozsuz olmamis :)

bende ayni seyi soyleyecegim ama eski jantlarin daha bi guzeldi..

egzosu daha yaptırmadım rıza ya suan yay arayısları ıcndeyım hepsını bı arada yapıcam :) jantlar konusnda ustte belırttgım gıbı bunlar canlı daha gzel duryor :)

yusuf bencede eski jantların daha iyiydi bunda benim şahsi göruşum 3.5 yeterli olacaktır. 5lik yayda içerde surtmelere başlayacaktır ve lastiklerine zarar verir. tabi zevk senin yinede. aracın çok yakışıklı olmuş. gule gule kullan inşallah.

ıyı dıleklerınız ıcın tskkr ederım yay arayısları ıcrsındeyım yakında sonclandırıcam :)

buda güzel eskileride güzeldi ilk hedef yay olsun harika olur.....

tsekkrler serhat abıcm yay evt ılk hedefım hftasonna kadr halledıcem ınsallah ozman cok gzel olcak :)

yusufcum çok güzel olmuş güle güle kullan, kıskandım :p :))

Evet uzun zmandır bekledıgım cupra vıtes topuzum geldı sonunda ve yenı körükle birlikte guzel durdugunu dsnuyorm :)

18042011057.jpg

Cupra arka tampondan sonra egzos ucları olmadan olmazdı cıft cıkıslı egzos ucları takıldı:)

dsc0048ko.jpg

Ayrıca En son cekılmıs guncell resımlerıde burdan görebilirsiniz...

http://www.seatclubworld.com/showthread.php?10453-%DDstanBuldan-%DDbiZaa-Kareleriii-!!

yusufcum arka egzoz çıkışlarına da bayıldım =) güle güle kullan.. mşllh ;)

Yusuf abi süper olsu yaw alet arkadan görünüş harika bende bir tampon buldum tanıdıktan cıkma arka cupra 200 e vericek alsammı :D

Geri
Üst Alt