Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

boya farkı hissediliyomu..benmi yanılıyorum

arka çok güzel olmuş...biraz daha basarsanız yere daha güzel olcak

Yusuf en sonunda aracın arkadan bi fotosunu gördük:D
Cupradan haberim vardı zaten.Allah kazasız günlerde kullanmanı nasip etsin çok yakıştı gerçi cupranın yakışmayacağı ibiza yok:)

xx

arka çok güzel olmuş...biraz daha basarsanız yere daha güzel olcak

Tsekkur ederım :) Bundan sonraki işlem o olucak suan yay konusunda kararsızım 3.5 yada 5 lik olcak ama bılmıyorum :)

Yusuf en sonunda aracın arkadan bi fotosunu gördük:D
Cupradan haberim vardı zaten.Allah kazasız günlerde kullanmanı nasip etsin çok yakıştı gerçi cupranın yakışmayacağı ibiza yok:)

xx

Artık arkadan bızde foto cekınıcez haha :) Amin cumlemıze..

yusufum maşallah tampon güzel olmuş beyaz araçta ayrı bir güzel duruyor :) yalnız jantlar konusunda aynı şeyi söyleyemicem eski jantlarınla daha bi agresifti aracın.. bide acele tarafından basman gerekiyor aracı haberin olsun

gule gule kullan yusuff. cupra arka tampon sart bizim araclara. bu arada egzoz nerdee?? egzozsuz olmamis :)

bende ayni seyi soyleyecegim ama eski jantlarin daha bi guzeldi..

yusuf bencede eski jantların daha iyiydi bunda benim şahsi göruşum 3.5 yeterli olacaktır. 5lik yayda içerde surtmelere başlayacaktır ve lastiklerine zarar verir. tabi zevk senin yinede. aracın çok yakışıklı olmuş. gule gule kullan inşallah.

buda güzel eskileride güzeldi ilk hedef yay olsun harika olur.....

Geri
Üst Alt