CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynen olay bu ıste,arabadakı kontrol sıstemlerı olmaksızın uygun devırde arabayı dırek kaldırmak.bu cıvıc ıcınde gecerlı m6 ıcınde
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aynen olay bu ıste,arabadakı kontrol sıstemlerı olmaksızın uygun devırde arabayı dırek kaldırmak.bu cıvıc ıcınde gecerlı m6 ıcınde
bu da duzgun kalkıs adına yapılmıs bsykı zaten,Vw bunu aman bosta 7k cevırmesın arabayı alan kullanıcı dıyerek yapmıyor.
Bu da Launch Control değil sarıyo araba:
evet yukardaki de launch control'le aracı kaldırdığını düşünüyo..
BMW'nin video'sunu ekledim sana. O videoda LC'un çalışmadığını iddia edemessin. Adam aşama aşama defalarca gösterip anlatıyo.
Boş videolar eklemene lüzum yok. Yine yanılmışım doğrusunu sizden öğrendim dersin biter
m6 da 1.vites de çubukları sona getiriyor ama arabayı 2000 devire yakında sabitlemiş. m5 te ise 1.viteste yine çubuklar full ama 4500de tutuyor o nasıl oluyor ?
ABD'deki M'lerin launch control için programlanmış deviri Avrupa'dakilere göre daha düşük..
ABD'de 2K rpm civarı olan atıyorum aynı M5 Avrupa için üretildiğinde 4K rpm civarında programlanıyo..ilginçtir ABD'de de bi çok aracın gücü Avrupa'dakilere göre düşürülür..