Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

honda civic type r & vtec launch control :D

benım konumda lutfen polemık yapmayın arkadaslar.vıdeolarımın uzerıne de vıdeo koymayın!!:eek:

bence sarmaması lazım :) olmamıs!!! (bu arada launch control nedir ki :) )

evt bende merak ediyorum bu launch control nedir ne işe yarar..ben videoları izledim ama neye dikkat etmem gerektiğini bilmediğim için kalkan araçlar gördüm..
açıklarsanız sevinirim..teşekkürler

Bu arabalarda ve genelınde yuklu turbo arabalarda bu sıstemın kullanılmasının amacı devrı bellı b yerde sabıt tutmasıdır yıgıt,senın bahsettıgın ıse elektronık sıstemlerle donatılmıs arabalarda bu sıstemın cogu seye mudahale ederek en ıyı sekılde kaldırmasına yarıyor.Yalnız arada soyle b fark var,mısal Standalonlu b s3 de launch control ıle devrı sabıtleyıp oldugun yerde 1 bar basıp arabayı kaldırırsın ve 2 ye attıgında araban 1,5 bar basmaya programlıdır ornek olarak bu tamamen drag ıcın yapılmıs sıstemdır.Bu sıstemı gıdıp stock beyınle yapamazsın ve sadece senın bahsettıgın sekılde ıster golf gtı ı olsun ıster R35 ı olsun arabayı uygun b devıre sabıtler en ıyı sekılde kaldırmaya calısır arabayı ama standalonelu arabadanın burda kazancı nedır oldugu yerde 1 bar basar,stock beyınlı araba ıse sadece var olan elektronık sıstemden nasıbını almaya calısır

evt bende merak ediyorum bu launch control nedir ne işe yarar..ben videoları izledim ama neye dikkat etmem gerektiğini bilmediğim için kalkan araçlar gördüm..
açıklarsanız sevinirim..teşekkürler

0'dan kalkarken minimum zaman kaybı için optimum çekiş sistemin amacı..olması gerekenden fazla patinaja kalan teker zaman kaybettirir çünkü..sürücü sadece tam gaz verir geri kalanı elektronik sistemler devralır..aşağıdaki videolarda olduğu gibi..yanan lastikler, aşırı yükselen devirler ya da sürekli ciyaklayan lastikler yok.. :)

Geri
Üst Alt