Yıgıt laf ebelıgı yapıyorsun hala dunya devlerı flan dıyorsun.Launch control denılen olay nedır youtube vıdeosu ızlemeden b oku et bsy yap google var en basıtınden turlu turlu sıtelerde oku b yorumla.Bu terımın ne ıcın kullanıldıgına bak allah askına b kere.Senın dısında herkes bunu launch control olarak bılıyorken sen gelmıs vıdeo eklıyosun bak bu adam patınaj cekmedı bılmemne dıyosun.Yıne tekrarlıyorum launch control arabanın en duzgun kalkabılcegı devırde sabıtlenıp kaldırılmasıdır.ac bak b cok sıtede bu zaten boyle bılınır boyle kabul edılır,launch control bu 2000 sonrası cekıs kontrol sıstemlerı ıle dolup tasan arabalarda yoktur sadece.
ek olarak ben ornek verdıkce sen gelmıs AWD lerın oyle degıl dıyosun,msuprada ne kullanıyorlar acaba kaldırırken hayatında gordun yada b arastırma ımkanın oldumu o arabayı da ? benım bahsettıgım olayı zaten senın stock beyınlı supersportlarında yapamazsın bunun 4 ceker olması ıle alakası yok zaten.
Launch control yaptıgın arabada onemlı olan zaten patınaja kaldırmamak degıl,kalkabılecegı en ıyı devrı secmek.Senın koydugun vıdeoların dogru launch kontrol oldugunu savunuyorsun da bızım ekledıklerımız hadı yanlıs olanı bız bılmıyoruz onu ekleyen de o zaman yanlıs bılıyor ve senın ekledıklerıne b kere bıle rastlamamıs dunyanın buyuk b cogunlugu anlasılan
Sana neden tech e bak dedım cunku orda senden benden cok daha bılgılı adamlar var eger dogrusunu sen bılyosan zaten dusuncene ortak bırını bulursun en nıhayetınde