Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aslınca araçtan genel itibariyle memnunum ama bu devirde böyle basit bir sorunun çözümsüz olması ve yetkili servislerin ilgiliz davranması beni de aracı satmaya itiyor.
3450 tl mi vaov. Ben 1 temmuz 2021 tarihinde kayadibinde açtırdım. 1700 tl'idi. Yaklaşık 1 senede ikiye katlanmış fiyat.Herkese merhaba, 2. el aldığım 2020 model makyajlı kasa Ateca için İstanbul Esenyurt Doğuş'da servisten 3.450 TL ye full link'i açtırdım.
840 EUR'lar falan ne iş anlamadım. İmkanı olan servisleri arayıp sorsun derim.
Ekli dosyayı görüntüle 22811Ekli dosyayı görüntüle 22812
Herkese merhaba, 2. el aldığım 2020 model makyajlı kasa Ateca için İstanbul Esenyurt Doğuş'da servisten 3.450 TL ye full link'i açtırdım.
840 EUR'lar falan ne iş anlamadım. İmkanı olan servisleri arayıp sorsun derim.
Ekli dosyayı görüntüle 22811Ekli dosyayı görüntüle 22812
"Aracınız makyajlı kasa mı" dediklerinde aracın fotoğraf gönderdim ve evet aracınıza full link açılabilir dediler. O şekilde gidip açtırdım.Bu arac makyajli kasa degil, ya da en azindan multi media sistemi mib 3 degil.
"Aracınız makyajlı kasa mı" dediklerinde aracın fotoğraf gönderdim ve evet aracınıza full link açılabilir dediler. O şekilde gidip açtırdım.
Multimedia sistemi versiyonunu kontrol etmedim, neticede açıldığı için rahatım artık
Bize sorsaydınız 3450 nin 5 te biri fiyatına hallederdik"Aracınız makyajlı kasa mı" dediklerinde aracın fotoğraf gönderdim ve evet aracınıza full link açılabilir dediler. O şekilde gidip açtırdım.
Multimedia sistemi versiyonunu kontrol etmedim, neticede açıldığı için rahatım artık
Deme hocam 😥Şu "açılmıyor" olayına gerçekten hastayım, nasıl bir üçüncü dünya ülkesi muamelesidir ya, aracın var özelliği kapalı.Bize sorsaydınız 3450 nin 5 te biri fiyatına hallederdik
Bu arada yeni kasa 2020.Haziran sonrası araçlarda açılmıyor maalesef.
Bende de bu araç için sizin sisteminize dönüş için gereken malzemeler mevcut.
Türkiye ile alakalı değil hocam. Bu ünitelerin full linki kapalı geldiyse hiç bir avrupa ülkesinde açamıyorlar henüz.Deme hocam 😥Şu "açılmıyor" olayına gerçekten hastayım, nasıl bir üçüncü dünya ülkesi muamelesidir ya, aracın var özelliği kapalı.