Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

full den aldıgım benzin yardım :(

eevet arkadaslar suanda servısten geldım.bilgisayara bagladılar test ettıler aracı yakıtı kontrol ettıler. dusuk oktan yuzunden kaynaklanan sorunmus sorun yaratmaz dedıler ancak araba daha cok yakarmıs. bittikten sonra benzın 97 oktan benzın al arabana tekrar asık olursun dedıler :)

Yakıt problemleri başka yerlerde de olabiliyor.Ben halen uygun fiyatlı ürün veren, bir sürü firma olmasina ragmen fiyatta asla rekabete girmeyen bu tarz bir kartel oluşumunun dişina cikabilmiş birilerinin olmasini destekliyorum. Kendim şimdiye kadar 95,97 aldim çok şükür bir problemle de karsilasmadim. Tavsiye ettiğim ve kullanan tanidiklarimizdan da bir sorun duymadim. İstasyon Dudullu yolunda Tasiş in karsisindaki Full.

zaten yeni kurulmuş bir firma isminin kötü anılmasına sebep olacak bir olaya girişmez diye düşünüyorum

Bilgi mantıklı da komik olan ne bu kadar onu çözemedim :D

+1 Birde Alp demişsin ya ''Bizim araçlar knock sensörlerine bağlı olarak avans kısıp açarlar. Muhtemelen araba avansını avans vurmamak için olabildiğince kısmıştır'' Knock sensörü nedir neden avans vurur bunlarıda açıklarmısın...Yani yakıt kötü olduğundan avans vurma ihtimali vardır knock sensörü yakıtın kötü olduğunu anlamıştır ve bundanmıdır?.. Bilmediğimden öğrenmek istediğimden soruyorum...

valla her zaman dediğim gibi, marka değil,istasyon önemli..sahtekar bir istasyonsa, shell de olsa,full de olsa,bp de olsa, o yakıt eline geçtikten sonra,bi şekilde içine bişeyler katar..

aslında bir konu başlığı açsak kimler hangi istasyondan yakıt alıyor kimler memnun kimler değil bizde ona göre bilgilensek

arkadaslar tamam sız full den aldınız sorun yok ama su bı gercek ben full den aldım ve sorun yasadım tek gercek bu ve servıste onayladı.. ben bundan sonra bırdaha almam bu fırmadan.herkese ılgılısı ıcın tesekurederım.

arkadaslar tamam sız full den aldınız sorun yok ama su bı gercek ben full den aldım ve sorun yasadım tek gercek bu ve servıste onayladı.. ben bundan sonra bırdaha almam bu fırmadan.herkese ılgılısı ıcın tesekurederım.

Geçmiş olsun... Neyseki büyük bi sorun yok...

valla her zaman dediğim gibi, marka değil,istasyon önemli..sahtekar bir istasyonsa, shell de olsa,full de olsa,bp de olsa, o yakıt eline geçtikten sonra,bi şekilde içine bişeyler katar..

böyle birşey ancak istasyonlarda olabilir tanker gelmeden önce depoyu hazırlarlar ondan sonra yakıtı basıncada karışabilir. ancak tankere mudahele edilmesine olanak yok tankerlerin dolum ağızlarında ve ust kapaklarda sensörler var. yani takip ediliyor. alakasız bir yerde durup depo kapağı açılırsa otomatik olarak merkeze bilgi gidiyor ve araç şöförunden bilgi alınıyor. hani tankerci getirirken satsa benzini veya mazotu tekrar eski seviyeye getirmek içinde başka bi karışım ile çoğaltsa yakıtı bu her turlu görunur çunku araçların hepsi takip ediliyor. ancak istasyondaki tanklar takip edilemiyor. ben ömerin yerinde olsa full'un çağrı merkezini arayıp uyarırım. bu şekilde de bir inceleme başlatılır.

böyle birşey ancak istasyonlarda olabilir tanker gelmeden önce depoyu hazırlarlar ondan sonra yakıtı basıncada karışabilir. ancak tankere mudahele edilmesine olanak yok tankerlerin dolum ağızlarında ve ust kapaklarda sensörler var. yani takip ediliyor. alakasız bir yerde durup depo kapağı açılırsa otomatik olarak merkeze bilgi gidiyor ve araç şöförunden bilgi alınıyor. hani tankerci getirirken satsa benzini veya mazotu tekrar eski seviyeye getirmek içinde başka bi karışım ile çoğaltsa yakıtı bu her turlu görunur çunku araçların hepsi takip ediliyor. ancak istasyondaki tanklar takip edilemiyor. ben ömerin yerinde olsa full'un çağrı merkezini arayıp uyarırım. bu şekilde de bir inceleme başlatılır.

abi sıkayet maili attım bıraz once ararımda oglen aramda

Geri
Üst Alt