Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

bugün hastaydım izleyemedim tekrarına bakacağım
Allahtan mesai arkadaşım sağlamdı da filmleri o çekti ben yattım :)

Efsane bi dizi ya bu ezel resmen :p Pazartesileri diğer pazartesi gelsin diye bekliyorum ezel'in bittiği an itibari ile :) Tek kusurunu bulduğum nokta biraz yavaş ilerliyo olması.. Onun dışında süper. Ama benim fikrim Kenan İmirzalıoğlu olmasaydı bu dizi böyle tutamazdı kilit nokta Kenancık =)

Allahtan son sahnede reklam girdi araya, iş yeride rezil olcaktık, gözler dolmaya başlamıştı :)

ben daha bu diziyi tv de hiç izlemedim sürekli reklam reklam iyice soğuyorum o yüzden şöyle birşey geliştirdim dizi bitene kadar dışarıda birşeyler içerek vakit geçirip dizi bittikten yarım saat sonra internette izliyorum :)

ben daha bu diziyi tv de hiç izlemedim sürekli reklam reklam iyice soğuyorum o yüzden şöyle birşey geliştirdim dizi bitene kadar dışarıda birşeyler içerek vakit geçirip dizi bittikten yarım saat sonra internette izliyorum :)

valla aslinda en mantiklisi o zaten koray..
ama ben sabredemiyorum hemen izliyim istiyorum..

Tam damardan giriyolar ben şu anne sahnelerinde pek kendimi tutamıyorum Anne olayın işine girince bana bi haller oluyo......

Geri
Üst Alt