Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

Bu kadar derdimin üstüne son nokta oldu yani annesine sarıldığı sahne...

Bu kadar derdimin üstüne son nokta oldu yani annesine sarıldığı sahne...

reklama girdiği yerde göz çukurumda biriken düşmeye hazır yaşlarımı sildim ya =)

bu arada dert derken hayirdir doucum?kardeşin ne alemde?yardimci olabilceğimiz bişey varmi?

reklama girdiği yerde göz çukurumda biriken düşmeye hazır yaşlarımı sildim ya =)

bu arada dert derken hayirdir doucum?kardeşin ne alemde?yardimci olabilceğimiz bişey varmi?

Ben bunu söyleyemedim işte... =)

Saol Volkancım düşünmen yeter suan yatıyor ateşli şekilde sabahta geçmesse hastahaneye götürücez...

ne yani herkes csden kayboldu bu diziyi izlemek icinmi :D bende diyom nerde bu millet :D

Ben bunu söyleyemedim işte... =)

Saol Volkancım düşünmen yeter suan yatıyor ateşli şekilde sabahta geçmesse hastahaneye götürücez...

bende yalan yok =) durum neyse onu söylerim.

fazla oyalanmayin ya doğu..gazete bugün dünyada 6.000 küsür kişinin bu h1n1 den hayatini kaybettiğini okuduğumu hatirlamak dahi istemiyorum...
allah acil şifa versin..
babam doktor (jinekolog) branş çok uzak olsa da elbet yardimi dokunacak bir doktora ulaşmada yardimci olabilir..bi alo demen yeterli.

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 7. bölümün fragmani neydi öle yaaaaaaaaaaaaa.........

Saol kardeşim Allah göstermez inşallah öyle dir durumu direk içim cız etti şuan inanırmısın yarın olmadı ben seni ararım bakalım ne oldu ne bitti ona göre konuşuruz çok saol... =)

bugun ızleyemedım yarın izlicem çok merak edıyorum

tam toparlanıyorum dedım bıde onumuzdekı haftanın fragmanını ızledım gene perısan oldum beklede pazartesı gelsın....bu arada doukan gecmıs olsun .....

Geri
Üst Alt