Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

bencede geçen haftakı bolume gore sonuk kaldı ama olsun ezel bu =)

geçen haftaya göre biraz sönük kaldı evet

Ne diziymiş yahu, kimse foruma bişey yazmıyo diyodum meğersem muhabbet burada dönüyomuş :) Youtube'dan bir iki video izledim baktım sarmadı, şu aralar bişeye bağlanmaya gerek yok zaten :)

Ne diziymiş yahu, kimse foruma bişey yazmıyo diyodum meğersem muhabbet burada dönüyomuş :) Youtube'dan bir iki video izledim baktım sarmadı, şu aralar bişeye bağlanmaya gerek yok zaten :)
bende izlemeden önce aynen senin gibi düşünüyordum :)

valla çok iddialı bi bölüm değildi...standartların altında kaldı:D

aynısını yazacaktım baktım sen yazmışsın erkin...
acaba internetten izledim de sarmadı mı diye düşündüm ama yok bölüm çok iyi değildi.

dün gene ortalık karışıktı bu dayı bir film çevirecek ama bakalım

seyırcıye saygı bıtmıs

Halbuki insanlar ezel i seyretmek için nelerden fedakarlık yapıp nargile cafe ye gidiyolar hesap ödüyolar izlerken kederlenip porsiyon porsiyon patates kızartması yiyolar hesabı öderken dizinin üstüne bi daha üzülüyolar dimi ömercan :D

ben diziyi hiç izlemedim ya dün son reklamdan sonra ne oldu dün birine son sahneye bakacam die söz vrdimde:)

Geri
Üst Alt