Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

ağız sulandırma ağız sulandırma :)

hahah scw grubunu düşünemiyorum..elde çay nargile cafe ortami. tam 20.00 de kız gibi tv karşısında..duygusal sahnelerde herkesin gözler dolmuş ühü ühü die ağlamakli sesler falan...intikam sahnelerinde herkes böle sinir stres triplerde falan hahaha şahane olur ..

hahah scw grubunu düşünemiyorum..elde çay nargile cafe ortami. tam 20.00 de kız gibi tv karşısında..duygusal sahnelerde herkesin gözler dolmuş ühü ühü die ağlamakli sesler falan...intikam sahnelerinde herkes böle sinir stres triplerde falan hahaha şahane olur ..

Ortak bir yer karşılaştırırsak hepberaber izlesek nasıl olur?

sahsen volkeynom bız gıdıyoruz yanımzda tavla oynayanlar resmen kacıyor bakıslar bazen yetıyo:D

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Ortak bir yer karşılaştırırsak hepberaber izlesek nasıl olur?

kanka benım yer bellı ama oda sana cok uzak olucak bostancıda .... :(

Saat kaçta başlıyorsa ona göre köprü trafiğine kalmam ve bana uyar bostancıya girerim yeri tarif yada alırsanız beni ordan ben gelirim... =)

Arkadaşlar geçen gün benzin istasyonunda biriyle tanıştım arabası benimkinin aynısındandı f.bahçede cafede kapıymış ama mekanın ismi tuhaf bişeydi unuttum...hatta arkadaşı siteye üye yapcam...otarafa gitsem halledicem...
Kim bilir belkide orası müsaitse ordada olabilir...

Geri
Üst Alt