Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

NXT sonrasi bir kare.. ne yazikki fotograf makinam yanimda yoktu; telefonla bu kadar oluyor..

can ve erhanin yogun tavsiyeleri uzerine sonunda one logo taktim.. logo icin Patriot'a (mehmet abiye) tesekkuru bir borc bilirim :)

Rıza selam yazılım durumları nasıl bir problem olmamıştır umarım yaptırdıktan bu zamana kadar. ;)

merhaba suha..
cok sukur hic bir skintim yok.. her sey yolunda gidiyor. cok da memnunum.yazilim araci keyiflendirdi :)

merhaba suha..
cok sukur hic bir skintim yok.. her sey yolunda gidiyor. cok da memnunum.yazilim araci keyiflendirdi :)

Çok şükür problem olmamış buna sevindim. Bir ara benim focus ile denemek istersen test edebiliriz aklında bulunsun ;)

Rızacım öncelikle aracın hergün güzelleşiyor Allah kaza bela vermesin..nxt tam olarak ne işe yarıyor ? benim arabanın her yeri pas gibi benek benek leke oldu.nxt alsam çıkartır mı ?

Rızacım öncelikle aracın hergün güzelleşiyor Allah kaza bela vermesin..nxt tam olarak ne işe yarıyor ? benim arabanın her yeri pas gibi benek benek leke oldu.nxt alsam çıkartır mı ?
amin aybarsim, cumlemize..
nxt super hizli cila oluyor, uygulanmasi baya basit ama cok ise yariyor.. acayip parlaklik katiyor. ancak bahsettigin pas lekelerine cozum olmaz. pasta yapman gerekir oncelikle onlari.

Geri
Üst Alt