Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

Rıza yakıyor araban ortalığı.
Ön logo çok küçük değil mi sence? sanki makyajlı leon logosu gibi.

sağol rızacım...bu arada bassana şu arabayı dibine kadar artık :)

Rıza yakıyor araban ortalığı.
Ön logo çok küçük değil mi sence? sanki makyajlı leon logosu gibi.
ozellikle ufak yaptim zaten :) daha hosuma gidiyor bu ufaklar.
sağol rızacım...bu arada bassana şu arabayı dibine kadar artık :)
aybars su siralar basamiyorum arabayi. annem tekirdagda hastanede yattigi icin haftanin 3 gunu icinde 3-4 kisi ile gidip geliyorum; skinti yaratmasin diye yukseklerdeyiz :)

ozellikle ufak yaptim zaten :) daha hosuma gidiyor bu ufaklar.

aybars su siralar basamiyorum arabayi. annem tekirdagda hastanede yattigi icin haftanin 3 gunu icinde 3-4 kisi ile gidip geliyorum; skinti yaratmasin diye yukseklerdeyiz :)

anladım kardeşim..bir şeye ihtiyaç olursa her zaman arayabilirsin

allah kaza bela vermesin kardesim aracin her gecen gun guzellesiyor.Yakinda bende basliyorum....

mehmet abi basla artik; yeter yani bu kadar mola :) o kadar seyi bosuna mi aldin :)

mehmet abi basla artik; yeter yani bu kadar mola :) o kadar seyi bosuna mi aldin :)

Dogru soyluyorsun riza Gecen gun gordun Jvcden basladik laf aramizda cihaz mukemmel otopark olayini halledebilirsem tesisati komple koyacam.Onumuzdeki hafta yeni siparisim olacak daha sonra montaja girisicem.Birde su 18 jantlari degistirecm.

hadi bakalim abi, insallah hayirlisiyla tez zamanda bitirirsin.. seninki de bi efsane olacak :eek:key:

Geri
Üst Alt