Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
can ikinci elde aynı paraya ismail giib bulrsan dediğin doğru. Ama sana aşöyle açıklayım. 1,9 u 52000 liraya ankara ata veriyor şuan ellerinde kalanları. 40000 lira civarınada 0 tsi alabiliyorsun arada 12000 lira var. Ayrıca senelik 1300 lira kadar da vergi farkıvar. Sıfır alan bir kişi 1,9 aldığı zaman o aradaki farkı vergi hariç 8,6 senede diye hesapladı dün gece ben baktığımda ki vergiyide katsak aracın ekonomik ömrü dolmuş olur biz kara geçene kadar.
ama 1,6 tdi olsa işler ciddi şekilde değişiyor orası ayrı bir nokta.
+3.72
yada hıcbırını almayıp 1.2 motor ıbıza alırım yada tercıhımı 1.4 dızel bı araca cevırırım...
valla bu konuda bok attıgımız cdti motor giriyo devreye hiç beğenmesekte astraları vs. en makul motor onda ki ben izitronik şanzımanı dısnda astranın konforu hosuma gitmekte okadarda kötü değil bence
can ikinci elde aynı paraya ismail giib bulrsan dediğin doğru. ama sana aşöyle açıklayım. 1,9 u 52000 liraya ankara ata veriyor şuan ellerinde kalanları. 40000 lira civarınada 0 tsi alabiliyorsun arada 12000 lira var. ayrıca senelik 1300 lira kadar da vergi farkıvar. sıfır alan bir kişi 1,9 aldığı zaman o aradaki farkı vergi hariç 8,6 senede diye hesapladı dün gece ben baktığımda ki vergiyide katsak aracın ekonomik ömrü dolmuş olur biz kara geçene kadar.
ama 1,6 tdi olsa işler ciddi şekilde değişiyor orası ayrı bir nokta.