Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben izin yaptıgınız alıntıyı anlamadım🙂 caddy 5.viteste 100 le gidiyorsa devir 2100 mü? yoksa mayhamın dediği gibi 2100 se bir düşük vitestemi? ne bilim abi 5 vites değilse 4 tür 4 değil 5 değil diyorsunuz kaç vites var bu caddy de🙂
ben izin yaptıgınız alıntıyı anlamadım🙂 caddy 5.viteste 100 le gidiyorsa devir 2100 mü? yoksa mayhamın dediği gibi 2100 se bir düşük vitestemi? ne bilim abi 5 vites değilse 4 tür 4 değil 5 değil diyorsunuz kaç vites var bu caddy de🙂
görkemcim demek istediğimiz şu: genelde şanzıman oranları aynı hızda aynı viteste hangi hızda gittiği ile yorumlanır. şimdi ikisde 5. vietste aynı hızda gidiyorlar. ama 1. 2. ve 3. viteslerde aynı olmayabilir. aynı viteslerde aynı hızda kaç devir çevirdiğini bilmiyoruz aslnda ona bakmak gerek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.