Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

hondalarin iyi yurudugu bi gercek fakat ayni oramda iyi duramiyorlar. birde ep3 tam olarak kac kilo?

1270kg.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Sonuçta Seatta audi motoru kullanıyo :D

Not1: Yanlış anlaşılmasın Rs4'deki motor seat motoru değil.
Not2: Mesela 2.0TFSI ı audide kullanıyo seatta kullanıyo :D
Başka soru var mı Burak :D ?

Stock olarak kıyaslaman için buraya arabalar yazıyorum İsmail kıyasla :D
EK9 Type-R ile Cupra2
EP3 Type-R ile Leon MK1 Cupra 1.8T ya da Cupra4
FD2 Type-R ile Leon MK2 Cupra ya da Cupra R.

.

EK9 Type-R=0-100= 6.8sn
Cupra2=6.4sn

EK9 Type-R= 1072kg
Cupra2=1420kg

Ayberk bana bu komik karşılaştırmayı yaptırdığın için çok teşekkür :) Akşam akşam neye güldüm biliyormusun? Aradaki 348kg'ye rağmen Cupra daha hızlı :)

Floydian
Madem bu araçları performans olarak kıyaslayacağız BİLİMSEL olalım. Videolardan çıkarak bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum. Sonuçta çoğu modlu araçlar Burak'ın dediği gibi. Gelin biz verilerine bakalım:

EP3 Type R'ın 0-100km/h hızlanması 6.7 sn dir. Cupra'nın 6.4sn dir.

EP3 Type R'ın 1000m yi katedebileceği min. süre 27.80sn iken Cupranınki 26.40sn dir.

EP3 Type R'ın Max hızı 235km/h içen Cupra'nın 247km/h dir.

Çok ağır olmasın diye esneme verilerini yazmıyorum..

Ayberk bence sen at gözLüklerini çıkart ;)

EK9 Type-R=0-100= 6.8sn
Cupra2=6.4sn

EK9 Type-R= 1072kg
Cupra2=1420kg

Ayberk bana bu komik karşılaştırmayı yaptırdığın için çok teşekkür :) Akşam akşam neye güldüm biliyormusun? Aradaki 348kg'ye rağmen Cupra daha hızlı :)

Ayberk bence sen at gözLüklerini çıkart ;)
İsmail Oha :D diyorum başka bişey demiyorum. Baştan aşşağı yanlış veriler yazmışsın.

Doğrularını yaz bakim canım kardeşim :)
Dışarı çıkıcam bi çıkarmadınız ya :) Dur bekle. Cupra2 1400 küsür kiloymuş oha :D Bindiğin araba kaç kg bi bak, bide benim arabam seninkinden ağır olabilir mi onu düşün. Hani veriler bulmuşsun, mantığını niye kullanmıyosun :D

agirlik ve beygir orani nasil hesaplaniyor? yani 380kg agir arac kac beygir fazla olmasi lazim denk olmasi icin

agirlik ve beygir orani nasil hesaplaniyor? yani 380kg agir arac kac beygir fazla olmasi lazim denk olmasi icin

Verdiği veriler yanlış.
Ayrıca ağırlık beygir oranını alt üst eden araçlar Japonlara ait. Hatta Skyline reklamında bu slogan olarak kullanılıyodu. "Kendinden daha hafif ve güçlü araçları geçen araç" şeklinde..

Geri
Üst Alt