Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Garanti Bankası Şaşmaz Şubesi Hesap No: 753/6685209, IBAN:TR32 0006 2000 7530 0006 6852 09 Gani Karagöz. Havale için bu hesap numarasını kullanabiliriz.
aga 14 ünde bi edirne yapabilirim haberin olsun ciğer org. pedal takımlı pedal takımlı
Yekta ilk siparişi veren sensin ama hala kargo bilgilerini göndermedin,paketi hazırlıyacam acil PM lütfen
Bu arada Selçuk arkadaşımızada Teşekkür ediyorum bu organizasyonu hazırlayıp haberdar ettiği için onuda unutmayalım.
sonuna kadar katılıyorum listeleri bekliyoruzBurdan Gani Beye Sesleniyorum Elinizde Bulunan yada Getirebileceğiniz Diğer Aksesuarların listesinide isitiyoruz..
abi bizimkilerde var dimiarkadaşlar ayak dayama kalmadığı için lütfen ödeme yapmayınız. tedarikçi ile görüştüm yeni sipariş geçtim bir aksilik olmazsa önümüdeki hafta içi yeni ürünler elimizde olacak bu süre içinde kredi kartı ile ödeme için çözüm bulunacak. Bu yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ederim