YEKTA
Kayıtlı Üye
Mercek far var benim listemde getiren olursa yazılırım.
ufuk abi mercek için sıra beklemene gerek yok sitede bu işin prof u var DURSUN 10 numara halleder
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Mercek far var benim listemde getiren olursa yazılırım.
İstersen Ganiyle Bi iletişime geç getirebiliomuymuş getiremiomuymuş öğrenmiş olursun hem...ordaki cupra tamponu biraz abartı gördüm
Bunların montajını nasıl yapıyoruz_?
Necmettin Aşama Aşama Anlatmaya Çalışayım:
1. Gaz ve Fren Pedalların üstündeki Plastik Standartları Çıkarıp, Gelen Cupra Pedallarını Direk takıosun Onlar geçmelii..
2. İlk Önce Ayak dayamanın Arkasında bulunan üç adet Kanca var Plastik Onları Kırıp yerlerine çift Taraflı Bant Yapıştırmalısın ardından Sola kaput Açma kolunun bulunduğu bölüme geçmeli olan yeri üst taraftan geçirip yapıştırdığın çift taraflı bantlarla döşemeye iyice oturttunmu işlem tamamdır..
3. Gaz pedalını, Pedalı Tutan Modülden çıkartmak için, modülün sol tarafında bulunan somun sökülmeli, ardından pedalın ön kısmından, döşemenin altında tırnaklarını açmak için tornavida sokularak tırnak açılmalı ve modül yerinden sökülmelidir, modül söküldükten sonra pedalı modülden ayırmak için ilk önce Orta kısım açılmalı, ardından sürgülü olan alt kısımdan çıkartılarak yerine cupra gaz pedalı takılarak yine aynı işlemler güdülerek modül yerine oturtulmalıdır böylelikle işlem tamamlanmış olur..
NOT: Ürünler OEM parça olduğu için tek bir vida bile kullanılmamaktadır, Ayrıca, Eliniz böyle şeylere yatkın değilse 3. Aşamada profesyonel bir yardım almanızı öneririm.. Fakat Gideceğiniz Ustada muhtemelen ilk defa yapacağı için işlemi sizin tarif etmenizde fayda var..
Buyrun arkadaşlar size montajı nasıl yapıldığına dair resimli bir döküman
http://www.oemvag.es/manuals/OEMVAG111.pdf
Buyrun arkadaşlar size montajı nasıl yapıldığına dair resimli bir döküman
http://www.oemvag.es/manuals/OEMVAG111.pdf
Anlattığımızı çok güzel resme dökmüş