Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA Pedal Seti, SCW'e Özel Toplu Alım İndirimli..!

gani şimdi hesap numarasını yazıyor

Garanti Bankası Şaşmaz Şubesi Hesap No: 753/6685209, IBAN:TR32 0006 2000 7530 0006 6852 09 Gani Karagöz. Havale için bu hesap numarasını kullanabiliriz.

Garanti Bankası Şaşmaz Şubesi Hesap No: 753/6685209, IBAN:TR32 0006 2000 7530 0006 6852 09 Gani Karagöz. Havale için bu hesap numarasını kullanabiliriz.

arkadaşlar taksit seçeneğide soruyorlar onada bir açıklık getirirsen iyi olur hayırlı işler

Gani Bey özelden ben siparişi verdim EFT çıkıyorum. Kargo Bilgilerimi özelden attım.

2. Siparişi de ben verdim sanırım. Sağolsun Gani Bey çok ilgili bir arkadaş. Bu akşam scw kargosunu yapacakmış toplu bir şekilde.

Burdan Gani Beye Sesleniyorum Elinizde Bulunan yada Getirebileceğiniz Diğer Aksesuarların listesinide isitiyoruz.. ;)

Bu arada Selçuk arkadaşımızada Teşekkür ediyorum bu organizasyonu hazırlayıp haberdar ettiği için onuda unutmayalım.

Geri
Üst Alt