Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA Pedal Seti, SCW'e Özel Toplu Alım İndirimli..!

Gani yarın ararım seni görüşürüz manuel opsiyonla sen bana 1 takım ben işi sağlama alayımda ne olur ne olmaz .

Gani yarın ararım seni görüşürüz manuel opsiyonla sen bana 1 takım ben işi sağlama alayımda ne olur ne olmaz .

tamamdır Yekta,elimdeki ürünler zaten yetmeyecek gibi görünüyor. Tedarikçime mail attım bende bugün,elinde modulsüz sistem kaldı ise üründe stok sorunu yaşamayız ama yine de belli olmuyor. Telefonunu bekliyorum o zaman yarın için.

vaybe bence kaçırmayın ben 440tl ye almıştım :D

bende pedal kitimi Gani arkadaşımızdan almıştım..haliyle fiyat biraz daha yüksekti..Seçuğunda katkılarıyla bize güzel bir olanak sağlamışlar..ürün kesinlikle orjinal ve montajı konusunda bir sıkıntı yaratmıyor..gaz pedalı içinde boşuna modüllüsünü almayın..gereksiz bence..montajı ist.daki arkadaşlar Erya serviste yaptırabilir..ben orda taktırmıştım saolsunlar sorunsuz montaj yaptılar..

Gani bey DSG için elinizde var mı ? fiyatı nedir ?

175 tl mi ? modül olayı farkediyor mu ? nedir artısı eksisi ?

Geri
Üst Alt