Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA Pedal Seti, SCW'e Özel Toplu Alım İndirimli..!

Toptancımdan yakında Cupra ön tamponların geleceğini duydum,fiyat ve ne zaman geleceği konusunda henüz net birşey yok ama ben bile şimdiden heyecanlandım bu da benden gecenin son haberi olsun :)

Fiat servisine Seat pedal taktırdım :) Yan komşumuz Fiat servisi. Vidayı sökemeyince oraya gidip sökelim dedik sağolsunlar gaz pedalımı taktılar. Gani Bey ve Selçuk'a da teşekkür ederim telefonda verdikleri bilgiler ve yardımları için. Fotolarını da çektim birazdan paylaşırım.

Edit: foto albümü eklendi. http://www.seatclubworld.com/album.php?albumid=262

Ne demek Necmettin ne yaptık.. Çok güzel olmuş güle Güle Kullan..

ayak dayamayı tırnaklarını kırmadan nizami taktırdım halının altında yerleri var sol tarafındaki çıkıntıdaki vida yerininde karşılığı var çift taraflı bant ve tırnakları kırmak kafama yatmadı
Abi fark etmez Ölede Yapabilirsin ürünler orijinal ürün, Yarın bi gün arabayı değiştirirsem Pedallarıda alırım düşüncesiyle Döşemeyi Kestirmedim Ben Çift Taraflı Bantlada Beton gibi bi fark olmaz yani, Ama seninkide çok hoş olmuş Güle güle kullan :)

Ne demek Necmettin ne yaptık.. Çok güzel olmuş güle Güle Kullan..

Abi fark etmez Ölede Yapabilirsin ürünler orijinal ürün, Yarın bi gün arabayı değiştirirsem Pedallarıda alırım düşüncesiyle Döşemeyi Kestirmedim Ben Çift Taraflı Bantlada Beton gibi bi fark olmaz yani, Ama seninkide çok hoş olmuş Güle güle kullan :)

eşşek semeriyle satılır pedal sökmeyle uğraşamam :)

Yekta bak bende senden bişey öğrenmiş oldum,demek ki halının altında ne var diye bakmakta fayda varmış :) Nejmettin ve Yekta abi maşallah çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanmanızı dilerim

bizde harıl harıl halıları kaldırp altına bakmıyos gani serviste böle takıyorlar :)

Toptancımdan yakında Cupra ön tamponların geleceğini duydum,fiyat ve ne zaman geleceği konusunda henüz net birşey yok ama ben bile şimdiden heyecanlandım bu da benden gecenin son haberi olsun :)
buda çok güsel bir haber gani kardeşim krom çerçeveleri ve vites topuzunu bir halletsen varya olay adam olursun haberin olsun...

Bende istiyorum komple set gani kardeşim yaz benide......

Geri
Üst Alt