rallier_61
Kayıtlı Üye
sorma ya adama diyorum motocar diye mazot filtresi takmışsın bu ne; bana "o fordun parça üreticisi "diyo.. ben de cevap olarak, o sakın motocraft olmasın diyorum,usta "kem-küm".. bizi çocuk görüyolar ama neyse...bence gıt o parcaları kafalarına at orjınal ıstıosn ne verıolar. Ben hıc servıse sokmam aracımı ne taktklarını gormuyorum gıdıorm kendım alıyorum parcaların orjınallerını ustama gturuyorm tak bunları dıorm oda takıyor ne taktgını bılıorm en azından
bi dahaki bakıma Gazihan'da carbonlean yaptırıp,beraberimde getirdiğim mobil1 esp 5w-30 5lt yağ,orjinal yağ filtresi-orj.mazot filtresi,orj.hava filtresini taktıracağım.. belki de egr iptalini elektorikten mekaniğe çevirtirim en azından makaniğinden tutun,yazılımına kadar bilen biri Gazihankey:
orjinal parçalar için aldığım fiyatlar; mazot filtresi VAG oem: 35tl-yağ filtresi VAG oem:15tl-hava filtresi VAG oem:20tl-polen de 20idi galiba..
ayrıca o sorunu hallettirdim,yağ filtre ve contasını değiştirdi yenisiyle,yağlanan yerleri de yıkattım.. biraz da laf soktum.. üstüne para da alsaydım keşke