Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam Seat Leon gördüm bitane önünde kaputunda siyah bir şerit vardı camdan öne aşağıya doğru plakayı göremedim biraz hızlı geçtim, Bakırköy sahildeydi. Saat 22:00 - 23:00 aralarındaydı yanlış hatırlamıyorsam :D

Dün akşam Seat Leon gördüm bitane önünde kaputunda siyah bir şerit vardı camdan öne aşağıya doğru plakayı göremedim biraz hızlı geçtim, Bakırköy sahildeydi. Saat 22:00 - 23:00 aralarındaydı yanlış hatırlamıyorsam :D
sen sürat yaparmıydın:eek::eek:

sen sürat yaparmıydın:eek::eek:

Yok abi normalde zaten yapmam sürat, hani hızlı geçtim derken 120-140 değil de 70-80 civarında geçtim son anda dikkatimi çektiydi :D Yoksa biliyorsun daha evlenecez, çocuk var, vs. vs. vs. :D onların tadını almadan hiç diğer yanı ziyaret etme niyetim yok Allah ömür verdikçe :D
Hem ben ne diyorum " Hız ııı ıh iyi değildir. :D "

mobeseden baktım evet görülmüş

Ali abi baktım bir tane plakasız fr geliyor...ADam 4 numara cam filmi yaptırmış içini görmek imkansız içinde kim olduğuna bakmadım bile plaka yoksa bu bizim keldir dedim çaktım sellektörü bastım ferrari kornama:D durdurdum dedim hiiişşşşttt erkek bak bakayım dedim...cam indi aşağıya bir ışıltı gözümü aldı( önce kel gözüküyor ya o bakımdan)) dedim naber dedi iyi sanki bir gözüde mor gibiydi yenge dövmüş herhal :ahkafam:korka korka:agla: ba ba balığa geeeeeldim dedi puhahapuhahapuhaha neyse yol verdim gitti kelim benimpuhahapuhaha
[MENTION=5017]Absolut[/MENTION]

Ali abi baktım bir tane plakasız fr geliyor...ADam 4 numara cam filmi yaptırmış içini görmek imkansız içinde kim olduğuna bakmadım bile plaka yoksa bu bizim keldir dedim çaktım sellektörü bastım ferrari kornama:D durdurdum dedim hiiişşşşttt erkek bak bakayım dedim...cam indi aşağıya bir ışıltı gözümü aldı( önce kel gözüküyor ya o bakımdan)) dedim naber dedi iyi sanki bir gözüde mor gibiydi yenge dövmüş herhal :ahkafam:korka korka:agla: ba ba balığa geeeeeldim dedi puhahapuhahapuhaha neyse yol verdim gitti kelim benimpuhahapuhaha

@Absolut

allah iğliğini versin senin ulvi puhahapuhaha

ulan ulvi ben seni balığa yem atmasam yakaladığım yerde adımda barış olmasın hahahahahaha puhahapuhahapuhaha

Senin Canin sagolsun kelim sen attinda ben atlamadım mı ;-)))) yaz gelsin beraber atlarız balıkların yanına bende sualti dalış iside var götüreyim seni birgun pis dalalım :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt