Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güngörende ilgi hastanesi yolunda siyah modifiyeli mat kaplama leon görüldü

bu sabah çengelköyde 34 ua 0304 plakalı beyaz ibiza görüldü stkırlıydı:eek:key:

Dun Pendoryanin girisinde park halinde 41 plakali siyah bir leon gordum. Plakasi hic tanidik degildi. Aklimda da kalmadi acikcasi..

Bahçelievler Metroport yolunda 34 ZPS 29 beyaz leon görüldü..

hepte beyaz leon görüyorm arkadaş ya :)

Lejyoner'i perşembe Dragos sahilde Bostancı yönünde gördüm ama o daha erken çekti telefonunu:):) işim yüzünden pek forumlara giremiyorum, sadece face'den takip edebiliyorum. Gökhan yazdıysa duble olmuştur özür:)

dün akşam kaan görüldü çengelköyde trafikte merabaşıldı hal hatır soruldu :eek:key:

son bir haftadır aynı yerde terkedilmiş gibi bir scw arabası görüyorum zeytinburnu çıkışında veli efendi yolunda 41 ef 555 plakalı ıbıza sanırım kimin bu arac bilen varmı

trafıkte cok fazla leon goruyorum ama hıcbırınde scw stıcerı yok :confused:

bugün bir scw gördüm plakayı alamadım fakat yeditepe üniversitesinin içinde dolanıyordu...

bugün bir scw gördüm plakayı alamadım fakat yeditepe üniversitesinin içinde dolanıyordu...

evet bi kere ben de orda SCW yazılı Leon görmüştüm

Bu sırada beni niye kimse görmüyo puhahapuhaha
Başakşehir - 4.levent - Beşiktaş - Gölcük - Karamürsel - Altınova/Yalova
görülme merkezlerimdir. İlgililerin önemle dikkatine rica olunur
puhahapuhahapuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt