Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günü saat 15.30 civarlarında E-5 üzerinde Şirinevlerde siyah bir Leon gördüm plakaya bakmıstım ama unuttum simdi.korna caldımda duyuramadım kendimi.bi kaç araç arkasında da kırmızı leon içinde 4 adet sarışın bayan müzik dinliyordu bangır bangır:)

ghost rider emrenin gördüğü 67 plakalı beyaz leonu dün bende gördüm altunizadede biraz hızlı bir arkadaş yalnız

ghost rider ı bugün 18:00 civarı Topkapı Teknik oto san sitesinde gördüm

Bu gün saat 10:20 sularında Küçükçekmece köprünün oralarda beyaz bir leon görüldü cupra lipli. Sticker vardı fakat plakayı göremedim.

38 ve 707 scw sitckerli ibiza hilton otelinin orda görüldü tamamm .... Asker emre buralardami :)

bikaç gün önce balgat ibs motorsport önünde beyaz leon gördüm siteden sanırım maşallah aracına :)

28-11-2012 sabah 11:00 suları Küçükçekmece meydanda seyir halinde scw stickerlı arac goruldu 34 VS 5197

Altınşehir bölgesinde kırmızı bir ibiza Görüldü kapı kolları siyah:eek:key:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt